Skocz do zawartości
Walker3d

SILENT SCREAM

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym zaprezentować wam metalową kapele SILENT SCREAM . Jednym z członków tej kapeli jest mój qmpel więc nie będzie chyba żadnych chec z prawami autorskimi :wink: Chciałbym poznać waszą opinie ( w szczególności metalowców) na temat tej muzyki bo sam nie słucham tego typu muzyki a obiektywna opinia byłaby bardzo wskazana. :wink:

Daje wiec linki do 2 piosenek (z 10 do których mam dostęp)

Dr. Jekyll and Mr. Hyde 11,3 MB

Rozmowa z Bogiem 8,6 MB

Ps. Proszę ściągać poprzez "zapisz jako..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mineło troche czasu ale nikt się nie wypowiada więc postanowiłem troche przybliżyć historie całego zespołu .

Cała kapela skłąda się z 4 osób . Grają razem od 4 miesięcy a piosenki które słyszeliści nagrali razem po 2 miesiacach wspólnego grania. Wszystko nagrywali przy pomocy zwykłego mikrofonu " Manta Multimedia" takiego za 10 zł , także jakość nagrania może szokować melomanów czystych dźwięków. W skłąd kapeli wchodza 2 gitary elektryczne oraz jenda basowa no i oczywiście wokalista. Cały czas szukają perkusisty ze sprzętem bo tego jak na razie najbardziej brakuje. Kto wie może kiedyś będą nagrywać na troszke lepszym sprzęcie niż mikrofon komputerowy :wink: Jak na razie chciałbym poznac wasze opinie jako całokształt tych utworów pomijając to jak zostały nagrane .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi