b165 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 XP 1700+ AXDA1700UT3C JIUHB0302WPMW W sensie ceny jak i mozliwosci o/c. A druga czesc: co byscie kupili na 333Mhz majac 400-500PLN? Istotna sprawa, aby nie grzal sie za bardzo, a ewentualny o/c to podniesienie fsb do 200Mhz bez jakis dziwnych zabiegow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b165 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Aha :) Wlasnie dostrzeglem: "Przyklejony: 1700+ JIUHB 51 !!!!!" tym nie mniej jesli moglbym prosic o krotkie, rzeczowe odpowiedzi, bylbym zobowiazany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Możesz na tym zrobić coś koło 2,2GHz jeśli bedzie chciał współpracować :lol: mysle że 2GHz masz gwarantowane. Mając 500zł szukaj na allegro jakiegoś wysortowanego Bartonka który biega na 2,5GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 dokladnie ten 1700 z oznaczen wyglada nwet neizle ale z doswiadczenia wiem ze roznie to bywa tez keidys mialem 1700 niby oznaczenia super ale FSB jaka udalo mi sie wudrzec to 333 a mial dzialac na 400.a za 400-500 zl oczywiscei szukal bym bartona ale to nei taka prosta sprawa ja zanim kupile swojego a bylo to jakeis miesiac temu szukalem go chyba ze 2 miesiace :] bo chcialem z odblokowanym mnoznikiem ale wkoncy znalazlem na allegro wiec tobie tez polecam ale szukaj pozadnych kolesie chciaz czasem zerkam na allegro i nie widze fajnych prockow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...