colin_hendry Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Wymienilem plyte Asus A7V8x-x na A7N8x-x i zaczely dziac sie dziwne rzeczy. Czytalem gdzies na forum ze plyty oparte na nFoce'ie wymagaja minimum zasilacza 300W - ja mam 235W :wink: tyle ze napiecia sa jak najbardziej w porzadku. Chyba ze nie o to do konca chodzi. Udalo mi sie zrobic raz bechmarka (3dMark2.1kSE) wynik 6.6k na swojej starej plycie mialem 9.9k i to bez zadnych problemow - przy podkreconym procku i karcie graficznej. Czy jedynymm winowajaca moze byc tu zasilacz ? Jesli tak to co byloby najrosadniejszym wyborem w kategorii do powiedzmy 100 pln :/ btw. na pewno nie chodzi tutaj o vsync czy antyalizing.. Prosze o pomoc bo cierpie :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 a formata zrobiłeś?? Przecież A7v8x-x jest na czipie VIA a A7n8x-x na nForce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 format nie byl niezbedny wystarczy ze przeinstalowalem winde. Teraz jestem juz na nowym zasilaczu (napiecia gorsze niz na starym :/) ale nadal mam wyniki (przynajmniej w 3dmarku2001se) na tragicznym poziomie. Moze plyta walnieta ale troche to bez sensu albo dziala albo nie. A nie ze bedzie zanizac wyniki w 3d .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...