blindzior Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Witam, mam kurde problem z monitorem, w sumie nie problem a pare problemow. No to tak... 1. Gdy wylacze calego kompa z zasilania na pare godzin lub np. na noc i wlaczam go rano - monitor w srodku strasznie brzeczy i wydaje dziwne dzwieki... dopiero gdy wlaczy sie windows (a zarazem zmieni odswiezanie z domyslnego 60 na 85) uspokaja sie... 2. Ostatnio zauwazylem ze monitor sam zmienia mi temperatury kolorow! No to jest smieszne, mam swoje ustawienia a czasami co sekunda zmienia mi sie temperatura kolorow, tak ze bialy kolor jest zoltym... Mam na niego jeszcze chwile gwarancji, co doradzacie? sprzedac czy oddac do serwisu? A jezeli do serwisu to czy mozna dostac jakis monitor zastepczy albo cos? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Co do perwszego to nie wiem. Co do drugiego punktu to wygląda jakby połamał się w środku kabel sygnałowy. Jak ruszysz kablem to się zmienia?? Jak masz na gwarancji to z tego korzystaj, przecież sam nie będziesz go naprawał. Na monitor zastępczy to bym za bardzo nie liczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blindzior Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 wlasnie przed momentem sie dowiedzialem ze to kabel :) a co do takiego brzdekania w srodku to boje sie ze serwis wezmie monitor wlaczy pare razy i powiedza ze jest wszystko w porzadku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...