maku2 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Witam czy ktos z was uzywa SetiSpy, i zapisuje to co przeliczyl do loga?? Ponizej przedstawiam mojego loga ;) http://www.cmr3.pl/Setispy.log Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Nie. Ja uzywam seti queue i on robi zarabiste logi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Ja zapisywałem w seti spy jednak ostatnio formatowałem twardego i wrzucałem nową winde żeby szybciej liczyć i logi poszły sie j.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Ja zapisywałem w seti spy jednak ostatnio formatowałem twardego i wżucałem nową winde żeby szybciej liczyć i logi poszły sie j.......... "wżucałem" - przecież to nawet nie wygląda ... BTW ja tam używam od dawna tylko SETI(text mode) + seti driver ... i jakoś przez ostatnie dwa i pół roku nie narzekam na brak funkcjonalności ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 ja mam ale tylko od 13 stycznia http://www.fuxmen.xu.pl/seti/setispy.log Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Ja zapisywałem w seti spy jednak ostatnio formatowałem twardego i wżucałem nową winde żeby szybciej liczyć i logi poszły sie j.......... "wżucałem" - przecież to nawet nie wygląda ... BTW ja tam używam od dawna tylko SETI(text mode) + seti driver ... i jakoś przez ostatnie dwa i pół roku nie narzekam na brak funkcjonalności ... sorka JB ale jak to pisałem to byłem po 4 egzaminach niespałem od 5 rano :twisted: i wypiłem 6 piw :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...