KIULIK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Czy da się Internet Explorer 6.0 nastawić, żeby odświeżało strone np. co 60 sekund :?: A jak sie da to jak :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Jeżeli mnie pamięć nie myli, to taką funkcję miała nakładka MyIE2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Paulo: Jak byś mógł to powiedz mi jeszcze gdzie znajduje się ta funkcja, bo nic nie znalazłem. P.S. Jestem użytkownikiem MyIE2 od kilkunastu minut i wrażenia bardzo pozytywne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Ok, już sobie poradziłem. Dziękuje Ci Paulo za naprowadzenie mnie na trop :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...