ClareS Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 A sprobuj z tych linkow. Bedzie sciagalo domyslnym programikiem od IE ale warto sprobowac czy chociaz dziala: http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome...emoimaginamovie http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome...nagameplaymovie Niestety nie działa :? P.S. Mój 400 post na forum.purepc.pl 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 A sprobuj z tych linkow. Bedzie sciagalo domyslnym programikiem od IE ale warto sprobowac czy chociaz dziala: http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome...emoimaginamovie http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome...nagameplaymovie Niestety nie działa :? P.S. Mój 400 post na forum.purepc.pl 8) hmmm niezle 400 na koncie :) ja mam cos powyzej 100 :) nie chce mi sie patrzec. Szkoda ze u Ciebie link nie dziala - u mnie wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 heh u mie wszystkei oprócz ostatniego działają, lecz brak jakiegoś kodeka i sam dźwięk mam, a niechce mi się go poszukiwać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 A ktos z was gra moze w Unreal2 XMP?? Ostatnio wyszedl jeszcze Community Beta Map Pack do tego i gra w multi wymiata!!! Te mapy!! Na poczatku trzeba zrozumiec o co tam chodzi ,bo to nie zwykly DM tylko juz prawdziwa gra druzynowa. Trzeba zdobywac cele ,bronic energii ,aby mozna bylo skladac artefakty ,sa trzy rozna pojazdy ,a w jeden nawet trzy osoby wchodza, mozna uzdrawiac swoich zolnierzy (czasami wskrzeszac) i wiele wiele innych fajnych rzeczy. Ja ostatnio nawet czesto w to gram ,bo uwazam ,ze to jest jeden z najlepszych MP jakie kiedykolwiek sie pojawily. Szczerze polecam. Mam nadzieje ,ze UT2004 bedzie podobne...a nawet lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Dzisjaj z rana włączyłem, ten pierwszy z nowych linków i ściąga tylko bardzo wolno :) P.S. BigSpider masz 223 posty 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 ClareS - to super :) thx :> Karas - ja pogrywam :) jednak czasem pingi mnie denerwuja, bo strasznie wysokie sa jak na moje lacze. Na szczescie w ut2004 bedzie napewno lepiej bo poprawili kod sieciowy pod katem wykorzystania pojazdow, czego nie ma u2. No i troche musze detale zmniejszac :) niestety - u2 wiece wymaga :) boro - zainstaluj divixa 5.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Heehee a ja dzisaj miałem sen o unrealku 2004 że ty bigspider miałeś taką postac jak na avatarze ja byłem tym robotem:P phobos jakoś tak:D(tym niebieskim) a reszta to byli żołnierze:P i tak szliśmy się nawalać:P a na początku mały trening w bazie i obgadywaliśmy kto jaki pojazd itd:D zaje... sen:D Kocham ten świat!!:) za tydzień ferieeeee i akurat demko się pojawi:) i się nic niee będzie ciąć:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 BigSpider zapomniałeś o kilku filmikach a oto linki do nich:) Na tej stronie www.unrealbase.com trzeba się załogować żeby coś ściągnąć http://www.unrealbase.com/modules.php?name...wdownload&cid=8 EpicDemo-fajna pokazuwa na targach GF FX http://download.factoryunreal.com/mirror/EpicDemo.zip Te trzy filmy jak by komuś nie działały to trzeba skopiować linki do WORDA zapisać jako strona sieci web po ten otworzyć ta stronę i prawym przyciskiem myszki najechać na link i zapisać go jako zapisz element docelowy jako... ftp://ftp.ngi.it/Games/UT2004/ut2004gameplaymovie.wmv ftp://ftp.ngi.it/ftp://ftp.ngi.it/Games/U...gina_ut2004.wmv http://www.unrealops.com/download.factoryu...4_interview.wmv A tu kolejne ciekawe filmiki :) http://www.ut2003hq.com/pafiledb/pafiledb....on=file&id=2065 http://www.ut2003hq.com/pafiledb/pafiledb....on=file&id=2786 http://www.ut2003hq.com/pafiledb/pafiledb....on=file&id=2767 ftp://ftp.infogrames.net/movies/ppage/UNT...lepc/unreal.zip Boro wgraj najnowsze kodeki np. DVIX 5.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Heehee a ja dzisaj miałem sen o unrealku 2004 że ty bigspider miałeś taką postac jak na avatarze ja byłem tym robotem:P phobos jakoś tak:D(tym niebieskim) a reszta to byli żołnierze:P i tak szliśmy się nawalać:P a na początku mały trening w bazie i obgadywaliśmy kto jaki pojazd itd:D zaje... sen:D Kocham ten świat!!:) za tydzień ferieeeee i akurat demko się pojawi:) i się nic niee będzie ciąć:P Hehehe szkoda ze ja takiego snu nie mialem :) u mnie ferie juz sie niestety skonczyly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 no smakowicie się gra zapowiada, tylko żeby nie przesadzili z wymaganiami (takie jak w ut 2k3 mogą być :) ), ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Będą hmmm prawie takie same jak w ut2003 bo przeciesz jak patrze na filmy to tylko krajobraz jest ładniejszY:Pa bronie i postacie takie same no i większe mapy to ramu trzeba będzie więcej (chyba) :P ale i tam ja se pogram z aax2,mam nadzieje.. hmm.. a nie wiecie ile to coś będzie kosztować?:) bbo ja max dam 100zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Wymagania gry będą takie same jeśli nie mniejsze z tego co czytałem na forach o UT2004 i wywiadach z pracownikami EPICA GAMES:D. Link_mc fajne masz sny:) może widziałeś mnie ja byłem tym MALCOLMEM :) . Dobra Link_mc idziemy spać walniemy sobie jeszcze jedną rundkę ja tym razem jadę czołgiem a ty strzelasz :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Tia... albo jak gralem w dooma na tych moim 5.3 glosniczkach , w to sie nie da grać... grałem ponad 30 min a w tym 10 min myślałem czy iśc do przodu te odłgosy są poje...!!! a jak wczoraj sie odważyłem ruszyć to w 3 planszy na ślepaka:P i doszłem do tego kolosa i zobaczyłem go od gory:P to ja w niego z shotguna od razu ze wszystkiego co mam:P a dopiero potem kumpel mi mowi ze jakas animacja tam jest.. nie nie:P ja już w to nie bede grał.... po 18 jak jest ciemno niieee:P a sen miałem taki że jakiś hmm karzełek z rękami 2m pod moimi oknami wyje apotem do mojego domu wściekłe małpy i łasice przyszły i wszystkich pozabijali:P mnie też i koniec snu:P dzisaj tez napewno z uta będe miał:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Link_mc - obecnie najtaniej gre mozna zamowic za 35.99$ w wersji 6xCD, natomiast wersjhe 2xDVD w cenie 39.99$. W Polsce raczej dystrybutora nie bedzie - probowalem zalatwic ta sprawe inicjujac ponizsza sonde, ale chyba nic z tego nie bedzie :( http://unreal.pl/petycje/petitions.php?id=1 Zastanawiam sie nad kupnem gry na amazon.com Zamawial moze juz ktos tam cos? nie wiecie czy przy zamawianiu z zagranicznych sklepow internetowych placi sie cos za cło ?? moze ktos bedzie mial mozliwosc przywiezienia z niemiec po nizszej cenie? byc moze skorzystam... Tak wogole na amazon jak mozna zaplacic za towar oprocz kartami Visa i MasterCard ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 ja pirdolleeee 35 dolców to majątek!! za to można Thermaltake Heatpipe3;P no wiecie tego nowego kupić:P To ja już wole się pobawić tak jak z nwn:P pościągać cracki i jedziemy po necie:D albo jak zaczołem sie bawić z demkiem uta2003 i full cosik posciagałem ,pokopiowałem i po wklejałem i miałem mapki grafa lepsza itd:P i jechałem na demku bez cd-keja:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Będą hmmm prawie takie same jak w ut2003 bo przeciesz jak patrze na filmy to tylko krajobraz jest ładniejszY:Pa bronie i postacie takie same no i większe mapy to ramu trzeba będzie więcej (chyba) :P ale i tam ja se pogram z aax2,mam nadzieje.. hmm.. a nie wiecie ile to coś będzie kosztować?:) bbo ja max dam 100zł... no raczej będzie kosztować jak ut2k3 czyli ~ 150 - 170 zł. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 ja wciąż ino myśle o tym unrealku:Pgdyby ja mialem windowsa:PTo bym sobie teras grał w mojego kochanego morrowindka:Pzresztą ja chce unreala!!:Phmm...ostatni raz gralem na kompie.. nie swoim w q3 przed kumplem sie popisywałem ze na nightmarze 2 botow na mnie 1 rozwalam:) dostają ostro:).A tak dokłoadnie to wie ktoś kiedy wyjdzie te demko u2004? w piątek?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 W oczekiwaniu na UT2004 ponownie instaluje UT2003 i przejde tą wspaniałą gre 2 raz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 a ja bym teraz też grał i grał i grał.... ale mój kochany lubiany szanowany tatuś.... wyłonczył windowsa....:/!!!! i teras nawet nie moge w uta2003 zagrac;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 No ja zagrałem pierwszy mecz w kwalfikacjach 1vs1 i wygrałem 10:5 8) A tera Skoki oglądam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 a ja kopiuje od kumpla film Dream Catcher jakoś tak:P ale nie bujta sięm panowie za pare dni premiera dema się odbędzie:P i bedziemy grać i grać i grać:Pmoże zrobimy jakiś team?:) do demka? i jakąś prostą stronke?było by fajnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 a ja kopiuje od kumpla film Dream Catcher jakoś tak:P ale nie bujta sięm panowie za pare dni premiera dema się odbędzie:P i bedziemy grać i grać i grać:Pmoże zrobimy jakiś team?:) do demka? i jakąś prostą stronke?było by fajnie:)tweak band :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Demko ma sie ukazac przed piatkiem :) cos czuje ze beda problemy w szkole ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Demo napewno(oby) ukaże się przed piątkiem wynika to z emaila MarkRein[Epic]. As you can see from the latest discussion in IRC, the much anticipated UT2k4 demo will be out sometime in the next 4 days, so head over to your main downloading site and start press "F5", make sure you get in early or else you may have to wait a while as the internet is going to go crazy with everyone downloading the demo, and others trying to find it. [13:47] <Catzenjaeger> mark when comes the demo out? [13:47] <MarkRein[Epic]> Catzenjaeger--> Next week. [13:49] <MarkRein[Epic]> Catzenjaeger--> Don't want to guess on the exact date but sometime next week it will arrive. [13:49] <ReapZ`> like before friday? [13:50] <MarkRein[Epic]> ReapZ`--> Yes like before Friday W oczekiwaniu na UT2004 ponownie instaluje UT2003 i przejde tą wspaniałą gre 2 raz :) ClareS ja UT2003 mam wgranego od ukazania sie go :) i do wyjścia UT2004 go nie skasuje. Mam nadzieje że ktoś z forumowiczy postawi server do UT2004 :twisted: wtedy zacznie się jatka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 W oczekiwaniu na UT2004 ponownie instaluje UT2003 i przejde tą wspaniałą gre 2 raz :) ClareS ja UT2003 mam wgranego od ukazania sie go :) i do wyjścia UT2004 go nie skasuje No ja saksowałem bo dysk wymianiełam, ogólnie ut2003 wymaita i ut2004 tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Jak nie zwiększą zabardzo wymagań to będzie gites, sądząc po filmikach i screenach :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 hmm,Tweak Team:P może być czemu nie? wchodzicie w to?? obmyślilmy se na forum nicki i będzie taki team w Demku Unrealika:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 hmm,Tweak Team:P może być czemu nie? wchodzicie w to?? obmyślilmy se na forum nicki i będzie taki team w Demku Unrealika:) wchodze w to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 hmm,Tweak Team:P może być czemu nie? wchodzicie w to?? obmyślilmy se na forum nicki i będzie taki team w Demku Unrealika:) Ja tęz w to wchodze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 hmm,Tweak Team:P może być czemu nie? wchodzicie w to?? obmyślilmy se na forum nicki i będzie taki team w Demku Unrealika:) wchodze w to :) ja też :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...