Skocz do zawartości
Pitbull82

Unreal Tournament 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Przykladowo: jesli grales w to demko to znajdz na mapie do DM plyty oparte o sciane (jest kilka takich miejsc) i zrob dodga w kierunku tej plyty. Jesli zrobisz wszystko poprawie powinienes wyladowac poziom wyzej.

http://www.duster.neostrada.pl/1.jpg

http://www.duster.neostrada.pl/2.jpg

Po niektorych z tych krat mozna sie wdrapac przez dodge do przodu i pozniej jump (podwojny jump na kracie nie wychodzi :? ). Co z pozostalymi? Po wszystkich mozna tak wejsc? Po niektorych jakos to mi sie nie udaje :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po niektorych z tych krat mozna sie wdrapac przez dodge do przodu i pozniej jump (podwojny jump na kracie nie wychodzi :? ). Co z pozostalymi? Po wszystkich mozna tak wejsc? Po niektorych jakos to mi sie nie udaje :roll:

Da sie na wszystkich to zrobic ;)

Wbiegnij na te plyte z dodgem w bok i sprobuj jumpa/double jumpa.

Huh, przypomnialo mi sie jak ja sie uczylem uzywania dodga w UT... Na Deck16 dodgowalem z polki ze snajpa (kurnika :D ) na skrzynie kolo pulsa. To byla masakra. Z czasem samo wchodzi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gadaliście z botami przez mikrofon?!? właśnie wyczytałęm ze reagują na komendy głosowe, trzeba zainstalować MS Speech SDK i w opcjach gry mikrofon włączyći jeszcze coś tam zaznaczyć

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=12133

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gadaliście z botami przez mikrofon?!? właśnie wyczytałęm ze reagują na komendy głosowe, trzeba zainstalować MS Speech SDK i w opcjach gry mikrofon włączyći jeszcze coś tam zaznaczyć  http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=12133

Wooooow, ale fajny bajer :) Wlasnie sciagnalem MS Speecha i pogadalem z "kumplami z druzyny" :P Komendy dzialaja, boty wykonuja polecenia.

Koniec z glupia sytuacja, kiedy po respawnie biegasz z najgorsza bronia, a wokolo Ciebie boty naladowane na maxa... "Bravo, gimme" rOx 8)

Niezla komenda to "get out". Jak chcesz sobie podjechac w jakies miejsce, a nie masz pojazdu to wywalasz bota i tyle. Musze to wyprobowac jak bot leci kilkadziesiat metrow nad ziemia :lol:

Ciekawe jak z dokladnoscia wymowy... Moja jest niejangorsza, wiec zazwyczaj reakcja ze strony bota jest juz po jednym rozkazie.

Tak czy innaczej, bardzo ciekawa zabawka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gadaliście z botami przez mikrofon?!? właśnie wyczytałęm ze reagują na komendy głosowe, trzeba zainstalować MS Speech SDK i w opcjach gry mikrofon włączyći jeszcze coś tam zaznaczyć  http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=12133

Wooooow, ale fajny bajer :) Wlasnie sciagnalem MS Speecha i pogadalem z "kumplami z druzyny" :P Komendy dzialaja, boty wykonuja polecenia.

Koniec z glupia sytuacja, kiedy po respawnie biegasz z najgorsza bronia, a wokolo Ciebie boty naladowane na maxa... "Bravo, gimme" rOx 8)

Niezla komenda to "get out". Jak chcesz sobie podjechac w jakies miejsce, a nie masz pojazdu to wywalasz bota i tyle. Musze to wyprobowac jak bot leci kilkadziesiat metrow nad ziemia :lol:

Ciekawe jak z dokladnoscia wymowy... Moja jest niejangorsza, wiec zazwyczaj reakcja ze strony bota jest juz po jednym rozkazie.

Mam taki mały problem wgrałem ten programik ale wywala mi błąd:

Run-time error 429

ActiveX component can't create object

i jeszcze taki :cry:

Error initializing TTSApp.Shutting down

:evil:

Możecie mi napisać dokładnie jak uruchomiliście ten program.

Widziałem że jeden z forumowiczów posiada A64 mógł by zrobić test w UT2004 64-BIT na linuxie, ale jest to pobożne życzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UT2003+latające gangreny. Zerowy postęp. Nie spodziewałem się takiego kwasu. eeee.... ten Epic trochę zwalił sprawę. Ale moze FULL bedzie troche lepsza.

o jak ladnie napisane :)

zgadzam sie w 100% dokladnie, postep jest zerowy, nic kompletnie sie nie zmienilo, dodali jakies nowe bronie, mapy, mody, pojazdy i nic wiecej mogli zrobic to samo wydajac jakiegos patcha ? ale po co robic patcha ktorego bedzie mozna miec za free jak mozna zrobic gre z ktora sie wezmie kaske :mrgreen: a wierni fani poleca i giere kupia bo przeciez to jest NOWE ut :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzał ktoś co daje language pack :?: (można mówić po polsku :?: :wink:)

Language pack do MS Speecha?

If you want to use the Japanese and Simplified Chinese engines for development purposes, download the Speech SDK 5.1 Language Pack file (SpeechSDK51LangPack.exe) in addition to the Speech SDK 5.1 file.

To jest paczka dla developerow.

Po naszemu i tak nie mozna bedzie gadac, bo jezyk nie zalezy od MS Speecha, tylko od samej gry ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gadaliście z botami przez mikrofon?!? właśnie wyczytałęm ze reagują na komendy głosowe, trzeba zainstalować MS Speech SDK i w opcjach gry mikrofon włączyći jeszcze coś tam zaznaczyć  http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=12133

Mam taki mały problem wgrałem ten programik ale wywala mi błąd:

Run-time error 429

ActiveX component can't create object

i jeszcze taki :cry:

Error initializing TTSApp.Shutting down

:evil:

Możecie mi napisać dokładnie jak uruchomiliście ten program.

Widziałem że jeden z forumowiczów posiada A64 mógł by zrobić test w UT2004 64-BIT na linuxie, ale jest to pobożne życzenie.

Wie ktoś dlaczego mi sie tak robi. Przeciez wgrywaliscie ten programik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

testy wykonane na sprzecie z podpisu(tylko proc ustawiony166x12.5)win98se detki 45,23 1024x768 wszystkkie detale wlaczone na full , AAiAF wył

bridgeoffate

15.155741 / 80.628983 / 189.849716 fps Score = 80.691093

20.982527 / 83.173981 / 185.143692 fps Score = 83.243568

torlan

5.402176 / 49.121605 / 106.125488 fps Score = 49.140251

5.249178 / 51.308712 / 105.235397 fps Score = 51.330536

rankin

24.671738 / 57.395653 / 115.604942 fps Score = 57.419605

14.076599 / 57.998741 / 121.379936 fps Score = 58.023819

convoy

11.983170 / 34.946625 / 74.207878 fps Score = 34.955788

11.156642 / 35.635452 / 74.834564 fps Score = 35.644619

colossus

15.006358 / 61.155315 / 130.028137 fps Score = 61.187241

19.826159 / 63.055988 / 147.910446 fps Score = 63.087215

pierwszy wynik na grafie nie kreconej czyli ti4200 a drugi na ti4400 ....

narazie wiecej testowałem niz grałem :wink: ale gierka zapowiada sie smakowicie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak komuś się znudziła tapeta wczytywania mapy stąd można zassać dodatkowe :)

http://perso.wanadoo.fr/savtronic/ut2k3.fr...ut2k3frload.rar

http://perso.wanadoo.fr/moreno.m/ut2k3frload.rar

Instalacja:

Wypakować ut2k3frload.utx do folderu Textures w UT2004.

Otworzyć plik UT2004.ini znajdujący się w katalogu System.

Tam powinien znajdować się:

[GUI2K4.UT2K4ServerLoading]

Backgrounds=2k4Menus.Loading.loadingscreen1

Backgrounds=2k4Menus.Loading.loadingscreen2

Backgrounds=2k4Menus.Loading.loadingscreen4

Później należy wpisać te dodatkowe linie:

Backgrounds=ut2k3frload.loading.del1

Backgrounds=ut2k3frload.loading.del2

Backgrounds=ut2k3frload.loading.del3

Backgrounds=ut2k3frload.loading.sav1

Backgrounds=ut2k3frload.loading.sav2

Backgrounds=ut2k3frload.loading.sav3

Po wpisaniu powinno tak to wyglądać :

[GUI2K4.UT2K4ServerLoading]

Backgrounds=2k4Menus.Loading.loadingscreen1

Backgrounds=2k4Menus.Loading.loadingscreen4

Backgrounds=ut2k3frload.loading.del1

Backgrounds=ut2k3frload.loading.del2

Backgrounds=ut2k3frload.loading.del3

Backgrounds=ut2k3frload.loading.sav1

Backgrounds=ut2k3frload.loading.sav2

Backgrounds=ut2k3frload.loading.sav3

I zapisać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UT2003+latające gangreny. Zerowy postęp. Nie spodziewałem się takiego kwasu. eeee.... ten Epic trochę zwalił sprawę. Ale moze FULL bedzie troche lepsza.

o jak ladnie napisane :)

zgadzam sie w 100% dokladnie, postep jest zerowy, nic kompletnie sie nie zmienilo, dodali jakies nowe bronie, mapy, mody, pojazdy i nic wiecej mogli zrobic to samo wydajac jakiegos patcha ? ale po co robic patcha ktorego bedzie mozna miec za free jak mozna zrobic gre z ktora sie wezmie kaske :mrgreen: a wierni fani poleca i giere kupia bo przeciez to jest NOWE ut :mrgreen:

Powiem tak - nieznacie sie :) Cieszcie sie ze pojdzie na kazdym sprzecie i ma duzo fajnych dodatkowa nie narzekacie,a zebys wiedzial ze wiekszosc zakupi badz sciagnie fulla i zaloze sie ze wy tez :P - pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten polski serwer 69.56.212.250 stasznie laguje pingi po 200 to na niektorych tkore gra "sama" wyszuka mam ping 40-50. Zacie jeszcze jakies polskie serwerki ?? Da sie juz to kupic w polsce i ile kosztuje/bedzie kosztowac ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SSNet 2k4 [PL] 80.51.236.222:7777

Desperados Clan Server [PL] 212.127.66.149:8888

GameServers.net - Onslaught (01) 62.212.75.100:7000

FZ UT2004 Server 213.113.154.55:8888

Astoria UT2004 Server 217.96.7.114:7777

... :: double Troubles UT2k4demo server :: ...150.254.31.212:7777

another .pl UT2004 DEMO Server 195.149.64.14:7777

TELEFONIA DIALOG SA [uT2004] 217.30.129.224:7777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unreal Tournament 2004 ukaże się już pod koniec marca. Gra zostanie wydana w oryginalnej, angielskiej wersji językowej (pudełko oraz instrukcja po polsku) na płycie DVD i w atrakcyjnej jak na ten tytuł cenie 139.90. Więcej szczegółów CD Projekt poda już wkrótce.

Cena zachęcająca i wielki + dla CD Projekt że w ogóle wypuszcza UT2004 w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Unreal Tournament 2004 ukaże się już pod koniec marca. Gra zostanie wydana w oryginalnej, angielskiej wersji językowej (pudełko oraz instrukcja po polsku) na płycie DVD i w atrakcyjnej jak na ten tytuł cenie 139.90. Więcej szczegółów CD Projekt poda już wkrótce.

Cena zachęcająca i wielki + dla CD Projekt że w ogóle wypuszcza UT2004 w Polsce.

to nie będzie ona na zwykłych cd :?: :evil: Czy wersja na cd też będzie :?: Bo ja nie będę sobie specjalnie dla gry kupował dvd :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie kupuj specjalnie tylko przy okazji :wink:

Tak powaznie to widze ze coraz czesciej sie producenci gier na dvd sie przezucaja (on i dobrze - w koncu musimy zapomniec o przestazaluch cd :twisted: ) Zeby mnie zle nie rzozumiano - nie ma narazie dvd i pewnie jescze dlugo miec nie bede, ale sadze ze wydawanie gier na 5 - 6 cd robi jest juz powoli uciazliwe... a teraz mala co ktora gra sie miesci na 1 cd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi