Gość lukk Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 do opcji to zostaw wszystko zaznaczone i tylko "doznacz" trilinear filtering..ladniejsza grafa..Czyli wszystko mam zostawic wlaczone (on) a Trilinear Filtering wylaczyc (off) ? Nie wiem dlaczego, ale zawsze mi sie wydawalo, ze Trilinear Filtering polepsza obraz... ale zaraz sam sie upewnie :) :lol: ehhhhh..."DOZNACZ" = ZAZNACZ :lol: ...po prostu na poczatku Trilinear nie jest zaznaczone, a wiec DOZNACZ=ZAZNACZ to tez:)))...kapujesz :?: :wink: :D po prostu wszystko ma byc wlaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Dziwne... u mnie bylo zaznaczone wszystko... ale dzieki za korekte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Jezeli chcecie zeby sie wam UT szybciej ladowal i 512 wystarczalo bez przycinek ,to proponuje wylaczyc w zakladce Game w opcjach "preload all player skins". Ta opcja do kazdej rozgrywki laduje wszystkie mozliwe postacie znajdujace sie w grze. Ma to niby zapobiec przycinkom grajac Online. Opcja jest znaznaczana automatycznie na komputerach z conajmniej 512MB. U mnie po wylaczeniu tej opcji levele laduja sie srednio 10s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 no dobra JEST PROBLEM (a moze go nie ma???) :) tak jak pisalem gra chodzi SUPER...tylko jest jedno "ale" (tez o tym pisalem): DLACZEGO co jakis czas (powiedzmy co 2 minuty) gra przytnie sie (zatrzyma) na powiedzmy 4-5s.???? z dysku niby nic sie nie doczytuje(dioda nie miga)...nie przeszkadza to zbytnio w grze (nie zabkuje tylko "staje " na moment cala akcja) , ale wkurza mnie to niemilosiernie...co jest winne??? 512MB ramu???czy moze swap ustwiony tak ze windows sam moze go sobie regulowac(nie na stale)??? HILFE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Ja swapa dla nowych gierek ustawilem 768-1152 i chodzi miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowy Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 gra jest genialna :!: kupuje orginał :!: (na orginale grałem u kumpla :D ) jest w 100% warta tych 150zeta... i te mody... na forum ut.com juz roji się od projektów nowych samochodów, broni itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 DLACZEGO co jakis czas (powiedzmy co 2 minuty) gra przytnie sie (zatrzyma) na powiedzmy 4-5s.???? z dysku niby nic sie nie doczytuje(dioda nie miga)...nie przeszkadza to zbytnio w grze (nie zabkuje tylko "staje " na moment cala akcja) , ale wkurza mnie to niemilosiernie...co jest winne??? 512MB ramu???czy moze swap ustwiony tak ze windows sam moze go sobie regulowac(nie na stale)??? HILFE :) yep, mam to samo. nawet okreslilem kiedy to sie dzieje, czasami kiedy jakis bot wyskauje mi z boku, to giera przycina, zero reakcji na mysz. watpie zeby to byla kwestia doladowania skorek i modeli, bo przycina PO tym jak ktos mi wskoczy na ekran.... dziwne.... chyba rzeczywiscie 512mb ramu to kapke malo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Jakoś mi się nie spieszyło do ściagania demka. Ale w cda było demko. Giera super. Bomba, trochę zalatuje Halo np. Raptorem. Ale ogólnie bajer. Może ktoś serwa postawi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 DLACZEGO co jakis czas (powiedzmy co 2 minuty) gra przytnie sie (zatrzyma) na powiedzmy 4-5s.???? z dysku niby nic sie nie doczytuje(dioda nie miga)...nie przeszkadza to zbytnio w grze (nie zabkuje tylko "staje " na moment cala akcja) , ale wkurza mnie to niemilosiernie...co jest winne??? 512MB ramu???czy moze swap ustwiony tak ze windows sam moze go sobie regulowac(nie na stale)??? HILFE :) yep, mam to samo. nawet okreslilem kiedy to sie dzieje, czasami kiedy jakis bot wyskauje mi z boku, to giera przycina, zero reakcji na mysz. watpie zeby to byla kwestia doladowania skorek i modeli, bo przycina PO tym jak ktos mi wskoczy na ekran.... dziwne.... chyba rzeczywiscie 512mb ramu to kapke malo :wink: miałem to samo - 512mb ramu i takie przycinki, ale przeczytalem post Karas'a, wyłączyłem "preload all player skins" i gra śmiga bezbłędnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 AA z tym lagowaniem to tez mialem. Winne jest temu ustawienie dzwieku "3D Audio" , na H/W 3d nie mam tego problemu. Czytalem na forach ,ze jest to wina gry ,bo bardzo duzo osob ma te same objawy. Pewnie zostanie to naprawione w pierwszym patchu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 BTW jakby ktos mial upload z 512kbps to moze bysmy popykali w 6 lub 8. Ja mam tylko 128 ,wiec kicha :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Dziś pierwszy raz zagrałem w demko z CDA i mnie wprost urzekło. Gierka wymiata, grafa super i bardzo płynna nawet powiedziałbym ze płynniejsza niz w wersji 2003. Mam pytanie: czy do grania po necie potrzebny będzie oryginał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Tak, potrzebny jest oryginał. Póki co możesz na demie pograć on-line... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 otro gierka sie zwija na max detalach po 100fps normalnie genialny engine wiem ze napewno było ale moze by mi ktoś napisał jak bencha sie odpalało moze na pw mi ktoś napisze :) (sorka za lamertwo ale jestem podekscytowany bardzo :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 No nareszcie mam pełną. Mam jednak mały problemik: po włączeniu na początku ustawiłem detale, na których grałem bez problemu w demko. Gra chodzi całkiem ładnie, sporo FPS-ów jest, ale jakoś dziwnie wolno reaguje na ruchy myszką. Czasem pojawiają się całkiem spore opóźnienia. Nie jest o związane z detalami bo przy wszystkim na LOW też tak się dzieje. Miał ktoś ten problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Kilka postów wyżej jest odpowiedź - wyłącz w menu "Preload all player skins". Efekt gwarantowany 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Kilka postów wyżej jest odpowiedź - wyłącz w menu "Preload all player skins". Efekt gwarantowany 8)Tak się napaliłem na gierkę, że nawet nie przeczytałem. Faktycznie pomaga. Dzięki wielkie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 a u mnie ni epomogło :( mam 70-80 fps i lagi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 a u mnie ni epomogło :( mam 70-80 fps i lagi :( a u mnie pomogla zmiana ustawien dzwieku na 3d hardware. o tym tez juz ktos pisal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaYks Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 W demko grałem, pełną sobie z sieci lokalnej zassałem 6 cd i 5,5 gb instalacja na dysku, gra jest odjechana w kosmos, tylko mapy sie długo ładują (jak na sprzęt na którym gram) jestem gdzieś w 2/3 gry i jest spoko. w grze na 1280x1024 na full detalach i AAx2 i tym drugim tesz x2 zero lagu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 a mi nic niepomaga :( 100fps i przeskoki :( na małych mapach teog nie ma a na duzych to masakra grac sie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamery Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam czy w ut 2004 można grać w single player?,czy tylko w multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Jest tryb single player, gdzie przechodzisz TURNIEJ, lub grasz na wybranej przez siebie mapie. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PCK=Warrior Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 ut 2004 jest suuuuuper grafika piekna, plansze dopracowane w kazdym szczegole,swietne misje do wykonywania,po prosty suuuuuuuper :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 ut 2004 jest suuuuuper grafika piekna, plansze dopracowane w kazdym szczegole,swietne misje do wykonywania,po prosty suuuuuuuper :D Ciekawa to gierka, ale nie ma się co podniecać, większość trybów, map i grafiki widzieliśmy w ut 2003... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi4sz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 gra wymiata :] chodzi nawet na moim kompie całkiem całkiem :D super opcja z tymi pojazdami , tylko troszke zwalone kierowanie nimi :] nareszcze boty na goodlike daja sobie rade :] grafa spox , niektore bornie troszke kiepsko przeroboniy wyglad maja i te nowe sa lipne, pozatym denerwuja mnie celowniki, ze kazda bron ma iny, np w shock rifle jest takie male cus co ma byc celownikiem. Jak narazie najlepszy Unreal !!!!! Zaden Quake 3 czy ine cus nie dorowan mu !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Celowniki możesz sobie ustawić w opcjach, do każdej broni jaki chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Chciałbym sprawdzić ile FPSów mam na różnych sterownikach. Jest może jakiś benchmark do UT2k4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Unreal Tournament 2004 WinXP Bonus Maps (11 MB) http://www.gamershell.com/download_5487.shtml Dziobak>>>> http://easynews.dl.sourceforge.net/sourcef...ark-1.2.0b1.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 No mam już też fulla :) Gra świetna :) Jestem już w turnieju SP. No i najbardziej ździwiło mnie jak po meczu wyskoczył mi komunikat, że jeden z członków teemu jest kontuzjowany :twisted: Ide pograc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...