Shake Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 http://www.soundblaster.com/products/x-fi/technology/ut2004/ Jeśli posiadacie X-Fi - polecam, nie sądziłem, że na słuchawkach można tak niesamowite efekty usłyszeć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
00Piotrek00 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 jak pozbyć się mouse lagu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 mi pomogła zmiana na OpenGL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) Odkopuje, bo problem mam. Pojawil sie po zmianie karty z X1950PRO na 8800GT. Teraz giera zachowuje sie tak, jakby brakowalo jej ramu. Czyli chodzi bardzo plynnie, niby wszystko gra, klatek nie brakuje, ale przy jakims szybszym obrocie myszki nastepuje bardzo nieprzyjemne "chrupniecie", tak jakby zostalo cos dograne do ramu. Dodam, ze duzo bardziej wymagajace gry jak UT3, czy Crysis chodza jak zloto, bez najmniejszych problemow, a starenki (ale jareńki ;) ) UT2004 robi problem. Na X1950PRO nigdy nic takiego nie mialo miejsca. Co robic ? Edytowane 7 Lutego 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haitani Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Orientuje się ktoś czy są jakieś mody do tej gry w stylu Tactical opsa bądź Strikeforce`a. Bardziej mnie interesuje deathmatch przy użyciu realnych pukawek niz robienie jakichś zadań, coś jak Tactical w wersji 2.00 ze starego Unreala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Gra ktoś online po ostatnich zakupach w Biedronce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 A przed zakupami sie liczy? ;) Dawno nie gralem w UT2k4 ale cos tam pewnie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4sha Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja grałem trochę tylko przez lan, wiec nie wymiatam, wręcz przeciwnie. :) Chętnie sprawdziłbym swoje umiejętności z kimś na mniej więcej równym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...