nrl Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Chociaż umiecie w UT2003 grac na jakim poziomie gracie z botami:) Oczywiście ja też wchodzę tak jak w Callu:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Dobra jest już nas 4:) no to wystarczająco max 8 :P żeby za dużo nie było a teras nicki mam dużo propozycji:): 1.[TweaK]NICK 2.=[TweaK]=NICK 3. ::-Tweak-:Nick: ------------------------------------- 1.\\TT//Nick 2.#TT#Nick 3.(]TT[)Nick ------------------------------------- 1.***T_TEAM**NICK* 2.(T_'Team'|Nick/) 3.(]T[]TEAM[]NICK[) ---------------------------------------- Hmm... to może być niezłe:P i może ktoś zrobi taką jakąś stronke amatorską o TweakTeam unril2004??:P ja moge zrobić:P ale to dopiero na srode:P ale jak ktoś innych chce to ni ma sprawy może robić przykład "www.klanbols.glt.pl" byłem jm:P i cl klanu itd:P ale zdegradowali mnie za lenistwo:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Dobra jest już nas 4:) no to wystarczająco max 8 :P żeby za dużo nie było a teras nicki mam dużo propozycji:): 1.[TweaK]NICK 2.=[TweaK]=NICK 3. ::-Tweak-:Nick: ------------------------------------- 1.\\TT//Nick 2.#TT#Nick 3.(]TT[)Nick ------------------------------------- 1.***T_TEAM**NICK* 2.(T_'Team'|Nick/) 3.(]T[]TEAM[]NICK[) ---------------------------------------- Hmm... to może być niezłe:P i może ktoś zrobi taką jakąś stronke amatorską o TweakTeam unril2004??:P ja moge zrobić:P ale to dopiero na srode:P ale jak ktoś innych chce to ni ma sprawy może robić przykład "www.klanbols.glt.pl" byłem jm:P i cl klanu itd:P ale zdegradowali mnie za lenistwo:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Chociaż umiecie w UT2003 grac na jakim poziomie gracie z botami:) Oczywiście ja też wchodzę tak jak w Callu:). Powinienem sie obrazic za to pytanie ;) w UT gram od 3 lat :) a w UT2003 od ukarzania sie pierwsze bety (tego kiepskiego demka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 No panowie to szykuje się Tweak Teem :) To morze byc nasza stronka www.UT2004.prv.pl A właśnie se włączyłem gre z botami 2vs2 i mój temm wygrywa 12:2 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Tiaaa... najlepiej we flashu:P alboo nieee albo zrobimy strone w 3d:P i będzie tam taka grafa że jakiemuś tam badziewiatemu doomowi ]I[ szczena opadnie:P na nazbieramy na studio:P no coś w stylu kafejki potem na 4 kompy do jednego wsadzimy 3profesjonalne karty Pny te ge forcy Fx quadro za 4 tysiaki a do jednego tą za 12 tysiaków:)a na naszych kompach będziemy testowali:P tą strone ja np. mam liinuxa to zobaczymy jak wygląda pod operą i mozzilą:P Big spider np. ma 98 to zobaczymy jak wygląda pod starym internet explore itd:P Potem kupimy te przylepiacze żeby ruchy w realu to kompa przetwarzało i zrobimy taki filmik że my w 4 idziemy i wyciągamy bronie(kijki) i strzelamy , no to troche nam zajmie tekstury nałożymy:P zrobimy pod paintem :twisted:. I intro będzie a potem stronke hmm trzeba będzie ją zrobić na jakimś enginu z gry ja bym był za hl2 ale ta taka grafa bajkowa albo może być:D i będzie to tak widok będzie z fps a celownik to myszka i gdzie myszką kliknie tam chłopek pujdzie i zrobimy taki mały korytarzyk i drzwi po bokach za ras to narysuje:P i po lewej to menu a po prawej neewsy i takiee bajery i np. gosciu wejdzie do pokoju z newsami i tam będzie musiał włonczyć kompa żeby newst uruchomić.Taki bajer,ale co to dla nas do wtorku się z tym uporamy jeśli! 1.Każdy z nas wygra milion dolców w totka 2.Będzie miał czas :lol: 3.I wynajmnie hmm:P ekipe tworząca hl2 i dooma3:P z dżonym carmackiem albo jak mu tam na czale:P to wtedy poleci to hop siup i bedziemy mieli najlepsza strone:P aaa i trzeba będzie zrobić nowego flasha żeby takie coś zadziałało na słabyszch kompach:P Dopra a teras wam narysuje -| |- -| | :] -| | -| |- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 No więc panowie doradzcie, które logo lepsze: http://members.lycos.co.uk/clarespes3/logo1.JPG W tym Trzeba będzie zmienic napis "Unreal..." http://members.lycos.co.uk/clarespes3/logo2.JPG W tym trzeba będzie dodać napis "Unreal Tournament 2004 - TweakTeem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 No więc panowie doradzcie, które logo lepsze: http://members.lycos.co.uk/clarespes3/logo1.JPG W tym Trzeba będzie zmienic napis "Unreal..." http://members.lycos.co.uk/clarespes3/logo2.JPG W tym trzeba będzie dodać napis "Unreal Tournament 2004 - TweakTeem" logo 1 tylko tło czarne żeby było ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 No o czarnym tle to przedchwilą dopiero przeczytałem :? Narazie jest tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Tylko Panowie tak wlasnie sie teraz astanawiam. ja juz kawalek czasu w klanie zadnym nie gram (nie chce nalezec do kolejnego klanu) bo nie mam po prostu na to czasu :) fajnie by bylo gdyby byl to team reprezentujacy to forum, ktory gra przeciwko innym forumowiczom z innych serwisow i raz kiedys a nie co tydzien. Przynajmniej ja mam takie wyobrazenie. jezeli sie myle to dobierzcie jeszcze jakas 9 osobe bo nie wiem czy bede mogl sie stawiac na kazde spotkania - mam nadzieje ze mnie rozumiecie :) opstatnio nawet nie mam czasu pisac newsow na www.scena.unreal.pl tak wiec roznie to moze bywac - w razie czego sie wycofam bo nie chce zapominac o swoich obowiazkach :) narazie bierzcie mnie pod uwage jako rezerwowa osobe nie pewna. Sorx za dotychczasowe zamieszanie :) Mam nadzieje ze w razie czego nie ebdziecie mi tego mieli za zle - polubilem Was :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Chociaż umiecie w UT2003 grac na jakim poziomie gracie z botami:) Oczywiście ja też wchodzę tak jak w Callu:). Powinienem się obrazic za to pytanie ;) w UT gram od 3 lat :) a w UT2003 od ukarzania sie pierwsze bety (tego kiepskiego demka) To był żart proszę pana :P a tu mam kolejne filmiki z UT2004 1.E3 Trailer 13.84 MB http://www.beyondunreal.com/dl.php/demos/e...t2004_16may.zip 2.Gamespy Gameplay video 299.5 MB http://www.fileplanet.com/files/130000/130472.shtml 3.Battletankvideo 15.6 MB http://download.factoryunreal.com/mirror/m...-battletank.wmv 4.Raptorvideo 7.7 MB http://download.factoryunreal.com/mirror/m...rut2004_wm9.zip 5.Hellbendervideo 8.7 MB http://download.factoryunreal.com/mirror/m...rut2004_wm9.zip Przepraszam z góry jak jakiś filmik będzie się powtarzał ale trochę ich było :twisted: . Co do loga dwa są brzydkie :( to jest moja opinia. Spróbuje zrobić jakieś inne jak będę miał czas :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Znalazłem wczoraj(dlaczego te forum tak pada :?: ) listę dostępnych map do Unreal Tournament 2004 :twisted: (lista jest nieoficjalna :wink: ) : Running Total: UT2003 maps = 37 Maps DE Bonus Pack Maps = 6 Maps Epic Bonus Pack Maps = 10 Maps UT2004 Maps = 43 Maps GRAND TOTAL = 96 Maps Capture The Flag[10 maps] CTF-DE-GrendleKeep CTF-MoonDragon CTF-BridgeOfFate **CONFIRMED** [DEMO MAP] CTF-Colossus (Added 10/9/03) ** possibly a BR map only now** CTF-1on1-Joust (Added 14/9/03) CTF-Smote (Added 22/10/03) CTF-Dunebridge (Added 19/01/04) CTF-FaceClassic (Added 30/1/04) CTF-January (Added 30/1/04) CTF-GrassyKnoll (added 30/01/04) Deathmatch[12 maps] DM-Gestalt DM-Morpheus3 DM-1on1-Desolation DM-1v1-Albatross DM-Rrajigar DM-Corrugation (added 17/9/03) DM-Curse4 (added 24/9/03) DM-Deck-17 (added 15/11/03) DM-Hyperblast 2 (added 17/11/03) DM-Spirit (added 6/01/04) DM-Rankin (added 19/01/04) **CONFIRMED** [DEMO MAP] DM-Goliath (added 30/01/04) DoubleDomination[3 maps] DOM-Atlantis (added 17/9/03) DOM-Renascent (added 23/11/03) DOM-Aswan (added 30/01/04) Bombing Run[2 maps] BR-Serenity (added 17/9/03) BR-Colussus (added 19/01/04)**CONFIRMED** [DEMO MAP] BR-BridgeofFate (added 30/1/04) Assault[6 maps] AS-Mothership AS-Convoy (successor to AS-Highspeed)**CONFIRMED** [DEMO MAP] AS-FallenCity AS-RobotFactory AS-Junkyard AS-Glacier (added 29/9/03) Onslaught[10 maps] ONS-Torlan **CONFIRMED** [DEMO MAP] ONS-Layn ONS-CrossFire ONS-Rise (added 11/9/03) ONS-Arctic Stronghold (added 11/9/03) ONS-Thor (added 11/9/03) ONS-Severance (added 11/9/03) ONS-Dria (added 11/9/03) ONS-AlienWorlds (added 11/9/03) ONS-Redplanet (added 29/9/03) UT2003 Maps Included in UT2004 Bombing Run (7 Maps) BR-Anubis BR-Bifrost BR-Disclosure BR-IceFields BR-Skyline BR-Slaughterhouse BR-TwinTombs Capture The Flag (9 Maps) CTF-Chrome CTF-Citadel CTF-December CTF-Face3 CTF-Geothermal CTF-Lostfaith CTF-Magma CTF-Maul CTF-Orbital2 Deathmatch (15 Maps) DM-Antalus DM-Asbestos DM-Compressed DM-Curse3 DM-Flux2 DM-Gael DM-Inferno DM-Insidious DM-Leviathan DM-Oceanic DM-Phobos2 DM-Plunge DM-Serpentine DM-TokaraForest DM-TrainingDay Double Domination (6 Maps) DOM-Core DOM-OutRigger DOM-Ruination DOM-ScorchedEarth DOM-SepukkuGorge DOM-Suntemple EPIC bonus pack maps [10 maps] DM-IronDeity DM-IceTomb DM-Rustatorium DM-1on1-Crash DM-1on1-Mixer DM-Injector CTF-Avaris CTF-DoubleDammage BR-Canyon DOM-Junkyard DIGITAL EXTREMES bonus pack maps [6 maps] DM-DE-Ironic DM-DE-Grendelkeep DM-DE-Osiris2 CTF-DE-LavaGiant2 CTF-DE-Elecfields BR-DE-Elecfields Lista map może się zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Dobra ja sie pakuje w ten team bo se bym chcial pograc :P chociarz nie umiem śakoś super extra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Dobra niech teras każdy poda swój gg:) a tak przy okazji to co zrobić jak wyjdzie pełna wersja 2004??:P gdzie kupić?? bo przecierz 2003 chyba w polsce nie została wydana..(nie wiem,nie orientuje się za dobrze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 bardzo chętnie - niech mi tylko DSL założą w końcu.... Mam nadzieję że 2004 przebije 2003 pod względem grywalności - na razie stary UT jest dla mnie the beścik (od premiery prawie codziennie rundka na DM-Curse][ :D )- chociaż na godlike boty potrafią wkurzyć maxymalnie - najfajniej się gra przedostatnim skilllevelu chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 gg: 1773793.. A jest śakiś patch zeby grac na piracie w sieci w ut2k3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Podawajcie gg (przypominam) i mam takie małe pytanko robimy rangi w tym Hmm klanie?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Wszyscy sa rowni.. BEZ Rang! Jedna tylko osoba przewodniczaca.. Moze BigSpide?r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Mnie tez narazie wpiszcie :) gg: 1268726 CHECK - rangi to zbedna rzecz :) chodzi o to zeby dobrze sie bawic :) a na przywodce to sie nie nadaje bo nie mam az tak duzo czasu a to bardzo mozolna robota ;] - wiem cos o tym, bo juz nim kiedys bylem :) Jakie macie lacza? bedzie ktos mogl z Was stawiac serwery do gry 5/5 albo nawet 7/7 ? bo ONS w 5 to troche malo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 ja przywódcą nieeee:( oj nieee byłem:P ale sie tego pozbyłem:P ale z tymi rangami to może być:D a łącze to mam jakieś siecowne niekiedy w nocy w imeshu mam nawet ponad hmm 150 kb's;) a w dzien do 30:) a na emule i edonkey itd 15kb's;P a zwyczajne sciaganie do 40:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 BigSpider... Ja jestem w klanie Jedi Knight 2 & 3 od 2 lat i wszyscy jestesmy tak przyjaciolmi i gramy wylacznie 4 fun :D! Nie ma rang ,bo po co?! Jest tylko tata ktory wszystkim zazadza :))) Full Wypas! Ja mam neostrade ... No to kto sie podejmie zaszczytu CLa? Ja chyba mogę zrobić stronkę i postawic ja na serverze naszego klanu.. Z serverem do gry bedzie ciężej.. Raczej wątpie zeby sie dalo.. Wiec moze ktos moze bedzie mial mozliwosc postawienia servera dedykowanego? A co z tym graniem w ut2k3 na piracie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Zapewne podobnie jak w UT2003, to w UT2004 tez bedzie mozna wylaczyc autoryzacje cd-keyow na serwie i nie bedzie wykopywalo tych, co maja seriale nieoryginalne ;] z reszta narazie czekamy na demko :) jak wyjdzie full to bedziemy myslec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Do UT2003 jest patch który juz nie che cdkeya :) A co do rang to też jestem za tym, żeby wszyscy byli równi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Check w jakim jesteś klanie?:P ja w bols:P ponad rok:) 4 albo 3 miejsce w lidze:D nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Veni Vidi Vici Team :P Zapraszam na nasz serverek :P V3T rox! ^7V3T ^1Stronghold|76ms|62.87.169.2:29070 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Moje gg to: 1425562, jeśli chodzi o rangi to jest to bez sensu, lepiej jak są wszyscy równi i jedna osoba ustalona na cl (poprzez głosowanie :wink:), i jeśli mamy być teamem tweaka, to nie przyjmujemy nikogo z zewnątrz (tylko osoby zarejestrowane na tweaku mogą być w klanie :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Co tak cicho?:P acha wiem cisza przed burzą:Pdobra ja idem do szkoly pa3:D 3majci sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Hej panowie ,jak demko wyjdzie ,tez oczywiscie pisze sie na pykanie online. Oj bedzie sie dzialo ,zwlaszcza na mapie Convoy i uwielbiam z pierwszego UT tryb assualt. Sweet!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Demko będzie wżyć ok. 200MB wyjdzie prawdopodobnie jutro czyli w środę :) nie jest to pewne na 100% :( No demo [on Monday]. Probably not [Tuesday] either." "Possibly but can't say for sure." (on a Wednesday release) A tu pare nowych screenow :D http://www.gamershell.com/hellzone_FPS_Unr...ment_2004.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 No screeny super :) Jak by demko juz jutro było to było by super ql :lol: nie moge się doczekać :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...