Skocz do zawartości
Pitbull82

Unreal Tournament 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Clares - jest sprawa hihi :twisted: jakbys tak mogl sie podlaczc na gg (3802269) w wolnej chwili :)

Wogole panowie to jaki jest port do 2k3??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm ja już na gg mam :P big spiderka i pit bulka:D a tak przy okazji jutrzejszy dzien może odmienić moje życiE:P no jak wydzjie demko:P

Aaaa teras spytam z ciekawości:P czyyyy ut2003 i 2004 bedzie wykorzystywał pixel shader?? (chodzi i o ten efekt wody:>)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gralem i dla mnie wypas. Zwlaszcza mapa Rankin DM 8O Czuc starego unreala ,ale rozgrywka nabrala jeszcze tempa. Wlasnie gralismy w 10 i byla niezla rozwalka :lol: Przelecialem wszystkie mapy i sa fajowe ,i sa pojazdy. Gra chodzi bardzo ladnie 30-120FPS AAx2 Anisox8 i wszystko na maxa. Tzn dwie rzeczy mozna dac jedynie na normal. Ciekawe jak to bedzie w wersji finalnej. Dobra lece grac..............

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karas czym się kieruje pojazdami klawiaturą czy mychą?? Mi bardziej podoba się sposób sterowania jaki był w HALO. Moim zdaniem jest idealny:)

Tu mam jeszcze link do torrenta:

http://www.3dgamers.com/dlexit/torrent/gam.../unrealtourn2k4 /ut2004-betademo.exe.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie kończy sie zciagać, moze sobie zagram w sobotę, bo sesja :| Że nie wpsomnę, że mam na razie tylko sprawnego MX-a ( ale i tak odpalę ;))

http://ut.bdata.at/ut2004-betademo.exe

W miarę szybko szło 8)

Update- zagrałem i stwierdzam- gra działa na medium 800/600 32 bit płynnie, a na low zupełnie bez oporów 8O Zoptymalizowali gierkę, a to przecież jeszcze beta :) Mogę czuć sie spokojny- nie muszę na razie wymieniać karty ( czekam spokojnie na NV4x i RV4xx :twisted: )

Że nie wpsomnę, że jak widzę mozna by jeszcze MX-a podkręcić, bo artefaktów brak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Je jeszcze nie ze ssałem.

Da się pograć z GF4Ti4200 512mb rab athlonxp 2000?

Bo jak tylko na min detalach to chyba sobie daruję :)(

hot_lopez UT2004 ma prawie takie same wymagania co UT2003 to jest ta sama gra tylko dodane pojazdy i nowy tryb i jeszcze parę drobiazgów więc nie przesadzaj z tymi wymaganiami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No gierka zapowiada sie ciekawie :twisted: nie moge doczekac sie full-a

Co tu jeszcze dotać ? to po prostu UT2003 + nowe tryby + pojazdy . Działa bardzo płynnie u mnie w 1024x768 . W sam raz sie demko ukazało - jak znalazł do odreagowania sesji :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludziska albo ja slepy ;) albo nie dali konfigu klawiszy ???

w sumie wszystko mam tam gdzie zawsze - poruszanie skok zmiana broni ale konfig by sie przydal ;)

no i inteligencja botow troche nie na poziomie - narazie gram DM i TDM i mam problem ... zginac :lol:

nie gralem nigdy nalogowo w unrela ale po tym jak zamiatam tymi botami to sadze ze jestem masta :lol:

konfrontacja z wami pewnie mnie wyrwie ze snu ;)

do zobaczenia na placu boju ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludziska albo ja slepy ;) albo nie dali konfigu klawiszy ???

w sumie wszystko mam tam gdzie zawsze - poruszanie skok zmiana broni ale konfig by sie przydal ;)

no i inteligencja botow troche nie na poziomie - narazie gram DM i TDM i mam problem ... zginac :lol:

nie gralem nigdy nalogowo w unrela ale po tym jak zamiatam tymi botami to sadze ze jestem masta :lol:

konfrontacja z wami pewnie mnie wyrwie ze snu ;)

do zobaczenia na placu boju ...

Guziki sa pod INPUT a grze przez 1 tryb (Onslaught) daje 10/10 a po necie gra wymiata,fajnie sie steruje pojazdami,masz 5 mapek - grywalnosc 1 klasa, mozna gadac jak enemy territory a co najwazniejsze - na moim sprzecie chodzi w pelnych detalach,choc moze to dlatego ze dwoch opcji nie da sie wlaczyc wyzej niz normal ale co za roznica - grunt ze jesli masz taki config jak PIII1000,128 ram i powiedzmy Voodoo3 lub Riva to na 640 pograsz w srednich detalach,panowie nie krytykowac gry - warto bylo czekac mimo ze grafika w stosunq do 2003 prawie nie ulegla zmianie,mimo to - POLECAM i czekam na FULL.

PS - panowie - kiedy gramy mistrozstwa Tweaka ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytalem ,ze podobno umiescili tylko tekstury 512x512 w demie ,zeby tak duzo nie zajmowalo. Normalnie tekstury beda wielkosci 1024x1024 ,wiec fpsy jeszcze troche spadna jak sie da na ultrahigh :P

Co za roznica - grunt ze wiekszoc ludzi moze w to pograc i gra wymiata !!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No gra super, jeśli chodzi o wymagania to 1024 x 768 i wszystkie detale najwyżej jak się da i 16bitach mam 20 - 40fps :| Fajnie się gra tylko trzeba jeszcze pojąc co nieco. Mam nadzieję że jak wymienię procka to gra będzie lepiej śmigać ;] Jedyne co to dźwięk jakiś dziwny mi się wydaje :|

mój nick to [TweaK]Pitbull

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi