Skocz do zawartości
Pitbull82

Unreal Tournament 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji tego, że UT2k4 ujrzał światło dzienne odświeżam ten temat.

Jakiekolwiek dyskusje dotyczące tego ile się komu ściągneło i ile kto już "kupił" będą tępione w zalążku :-]

Niech ten temat nie podzili losu poprzedniego... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie oni poszaleli 6CD 8O rozumiem taka ilosc na RPG czy przygodowke, ale na sieczke gdzie latasz z karabinkiem - dla mnie przesada - pozatym gralem w demo i grafika nie jest bajeczna zeby tyle to mialo zajmowac, chyba ze jest baaaardzo duzo map/leveli

kumpel zapewne kupi wiec sobie pozycze i zobacze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

105?? 8O 8O 8O

Gra będzie na pewno wyjątkowa. Ciekawa jestem jak bardzo będzie podatna na mody(nowe samochody, samoloty). Na forum ut czytałem ze takie mody już powstają... Ciekawe czy będzie się dało 'sklecić' np. taki motor. Bonusy za jumpy już są, a w gta:vc triki na motorze stanowiły 1/2 gry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Grał już ktoś w tego fulla :?: Bo jestem ciekaw jak wrażenia i ile to na hdd zajmuje :? I co jet w nim takiego że zajmuje jeszcze raz tyle cd co ut2003, przecież po demku było widać że mapy za wielkie nie będą.

5.2G na dysku , 6cd jest z <span style="color:red;">[ciach!]</span>lami i nic z niego nie instaluje

a co w nim jest ze tyle zajmuje to nie mam pojecia (moze jakis film z golymi paniami :lol: ) ale gierka mi sie podoba , grafa ladna i fajnie smiga na moim sprzecie przy ustawieniach na max

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff nareszczie :P mam :D

Nie bawilem sie jeszcze opcjami, odpalilem tak jak gra proponuje zmieniajac tylko rozdzielczosc na 1024, na zamknietych mapach gra chodzi idealnie, max fps, na duzych otwartych to juz nie bardzo :x np na mapach trybu ONS nie jest juz ciekawe z fpsami, trzeba bedzie pokombinować z detalami.

Ale ogulnie polecam, fajne mapki, muzyka, można poszaleć 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hanu cos ci sie chyba z FARCRY pomylilo. Wyszedl DVDRip na 3cd od mytha ,ale wlasnie gry FarCry. UT2004 wyszlo na DVD (nawet jest wersja DVD SE z headsetem) jak i na CD. Zreszta FarCry na CD wyszedl jedynie w USA ,a na DVD w Europie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Wyglada znajomo...?

Oprucz decka17 jest jeszcze Morpheus3 i HyperBlast2, wiecej znajomych narazie nie znalazłem. Oczywiscie mapy są troche inne (np. na decku jest przejscie od ampa do flecka), są wieksze i takie przybajerzone 8) . Duzo jest też muzyki z UT. Muzyka jest w .ogg wiec można dodawać swoje kawałki. Jest bajer w postaci takiego playera wywolywanego spod F11, mozna w nim układać playlisty, regulowac głosnosc, powtarzanie itp bajery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

no ale ta wielkosc... niedlugo to beda gry mialy minimum 3cd a max 7-8cd (niedaleka przyszlosc LOL)

Gry za niedlugo poprostu przestana wychodzic na cd. Gry maja coraz lepsza grafike, sa coraz bardzie rozbudowane itp... i twórca ciezko sie bedzie zmiescic na zwykłym cd.

Ehhh... gdzie te czasy gdzie gry zajmowały mniej niz 1mb a dawały wiecej frajny niz dzisiejsze kilku gb produkcje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukryty pojazd w UT2004

Dołączona grafika

Więcej na tej stronie :D

http://www.ina-community.com/forums/showth...999#post4786999

Nowa mapka do UT2004 zrobiona przez jednego z najlepszych maperów EPICA Chris 'Plutonic' Blundell (już nie pracuje w EPICU)

ONS-Icarus

http://download.beyondunreal.com/fileworks.../ons-icarus.zip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z gierką (demko) a konkretnie z graniem przez neta.

Gra z boami chodzi super no ale jak mam łącze 512kb/s to przydało by sie to wykorzystac ale nie moze znalesc zadnego serwera i nici z grania przez net.

Czy ktos moze mi pomóc?

A inne gerki chodzą spoko

A neta mam w toya net

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a masz orgina? :P

przeciez pisze ze ma demo 8)

Co do gry to moze byc wina tego ze glowny serwer jest zapchany, sprobuj polaczyc sie przez jakis inny programik np. The All-Seeing Eye

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Hanu cos ci sie chyba z FARCRY pomylilo. Wyszedl DVDRip na 3cd od mytha ,ale wlasnie gry FarCry. UT2004 wyszlo na DVD (nawet jest wersja DVD SE z headsetem) jak i na CD. Zreszta FarCry na CD wyszedl jedynie w USA ,a na DVD w Europie.

Macie rację, dopiero teraz dotarłem do info, że pojawi się także jako wersja CD. Już lepiej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

zassalem z neta, wazy 3.56 gb spakowane rarem, 78 plikow po 50 mb

i nie wiem - nie kmoge rozpakowac

wszystko ladnie ciagnelo bez problemow

win rar wyrzuca blad: Archuiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone

bardzo prosze o pomoc albo konsultacje: gg 271136

z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak szybko wgrywaja Wam sie poszczegolne mapy?

U mnie to trwa ponad minute! Naprawde potrafi to zniechecic do grania :? Zapewne 512 MB RAM juz nie wystarcza... ehhh...

Pamietam, ze z UT2003 nie mialem takiego problemu...

Jesli chodzi o opcje grafiki, to czy ktos moglby mi powiedziec co poszczegolne opcje robia? Chodzi mi o te "na dole" :wink: bo world details to kapuje ale te nizej co sie "krzyzykiem" zaznacza to nie wiem...

Jakos nie moge zauwazyc roznicy ;) niby cos inaczej, ale ciagle nie wiem co :P (jesli to ma jakikolwiek sens co napisalem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Jak szybko wgrywaja Wam sie poszczegolne mapy?

U mnie to trwa ponad minute! Naprawde potrafi to zniechecic do grania :? Zapewne 512 MB RAM juz nie wystarcza... ehhh...

Pamietam, ze z UT2003 nie mialem takiego problemu...

Jesli chodzi o opcje grafiki, to czy ktos moglby mi powiedziec co poszczegolne opcje robia? Chodzi mi o te "na dole" :wink: bo world details to kapuje ale te nizej co sie "krzyzykiem" zaznacza to nie wiem...

Jakos nie moge zauwazyc roznicy ;) niby cos inaczej, ale ciagle nie wiem co :P  (jesli to ma jakikolwiek sens co napisalem)

u mnie dosc szybko sie wgrywaja...ok 20-25 s....a ramu mam tez 512...co do opcji to zostaw wszystko zaznaczone i tylko "doznacz" trilinear filtering..ladniejsza grafa..

CO DO SAMEJ GRY TO:

przed chwila zainstalowalem, przeszedlem wlasnie pierwsza plansze w singlu i:

-1280x1024 i wszystko na maxa(oprocz AA i AF bo tego po prostu nie uzywam)...chodzi plynnnie i grafa jest PRZEPIKNA:))

- jedno ale do plynnosci...1GB ramu by sie przydal ale bez niego tez chodzi b. dobrze...tylko w jednym momencie gra tak przyciela ze komp zamarl az na jakies 10 s...myslalem ze sie zawiesil:))

- jedyne co jest brzydkie to tlo podczas wgrywania map...pixele az kluja po oczach...

gra jest ogolnie wypasiona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

do opcji to zostaw wszystko zaznaczone i tylko "doznacz" trilinear filtering..ladniejsza grafa..

Czyli wszystko mam zostawic wlaczone (on) a Trilinear Filtering wylaczyc (off) ?

Nie wiem dlaczego, ale zawsze mi sie wydawalo, ze Trilinear Filtering polepsza obraz... ale zaraz sam sie upewnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi