[chester] Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Witam. Napewno posiadacie BigTower'y, zastanawiam się jak one wyglądaja. Gdzie, ile, jakie wiatraki. Gdzie zasilacz i jak itd... i wszsytko wszsytko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Co topic... :D wiecej @podpis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Hej Wam. Mój na razie wglada skromnie ale w najbliższym czasie to się zmieni. Oto foty: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 U mnie poki co tak jak widac. w srodku 6 wentyli (3 z tylu, 2 z przody i 1 z boku). 4 katody (2 UV , 1 niebieska i 1 czerwona). Z przodu na grilu zalorzony czerwony glow wire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Wiem ze balagan i wogole brzydkie, ale mi nie robi, to ma byc poprostu ciche :D i jest jak wylacze wiatraki na chlodnicy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 moj AT@ATX sie dopiero moduje :wink: jak skoncze to sie pochwale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 nie moge sie doczekac efektu koncowego. VIP => powiedz czemu nie masz zaciskow na wezach przy chlodnicy i co to jest to biale "cos" miedzy wezem a miedzia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 _Vip_: sie moduje, ale wygląda już nieźle, kawał dobrej, solidnej roboty. podobaja mi sie te grile na górze. jest z czego brać przykład, mój bigtower dopiero sie licytuje na allegro, ale juz teraz wiem ze takie grile bede miał :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 nie moge sie doczekac efektu koncowego. VIP => powiedz czemu nie masz zaciskow na wezach przy chlodnicy i co to jest to biale "cos" miedzy wezem a miedzia. :lol: to jest naklejka z kodem cyfrowym,a zaciskow niema bo to dopiero przymiarka :wink: dzis zajme sie topem budy i moze WC jak starczy czasu opis calego projektu tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 @ Vip - mniam mniam fajny kawal blachy, mam nadzieje ze nie obwiesisz go przesadna iloscia lampek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 cale oswietlenie to dwie niebieskie 10cm katody i trzy niebieskie wentyle od CM.no i moze Neon Liquid Blue :wink: (jak sie zmiesci :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Moja buda: patrz www w moim podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Tu macie kilka nowych foteczek mojego bigtowerk'a :wink: http://www.1000lecie.pl/~vip/bt30.jpg http://www.1000lecie.pl/~vip/bt31.jpg http://www.1000lecie.pl/~vip/bt32.jpg http://www.1000lecie.pl/~vip/bt33.jpg http://www.1000lecie.pl/~vip/bt34.jpg http://www.1000lecie.pl/~vip/bt35.jpg http://www.1000lecie.pl/~vip/bt36.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Echhhhh ... Tak oglądam te wasze wierzyczki, że aż mnie zazdrość rozpiera :) Szczegulnie mi się podoba wierzyczka _Vip_'a. Mistrze kawał dobrej roboty !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 marzyl mi sie chieftec albo antec,ale kasiorki malo wiec kupilem od kumpla tego AT za cale 20zeta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 W tej chwili nie mam dostepu do cyfrowki wiec zamieszczam stare fotki. Aktualny config: P4 2,4GHz lecz jeszcze FSB533 Abit IC-7 (na zdjeciach Gigabyte) 2x256MB OCZ pc3200 EL cl2 (na zdjeciach 256Mb Elixir'y) Gainward GF4 TI4200 64MB Chieftec 420W kilka innych smieci;) + porzadek z kablami i wezami Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 ladnie :wink: ,mialem wczesniej identyczna tyle ze midi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 szkło czy plexa? to jest samoróbka, no nie? prezentuje sie ciekawie, ale nie w moim stylu sa akwaria. podoba mi sie termometr-schowany w obudowie ale temp mozna odczytac bezproblemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 "]szkło czy plexa? to jest samoróbka, no nie? prezentuje sie ciekawie, ale nie w moim stylu sa akwaria. podoba mi sie termometr-schowany w obudowie ale temp mozna odczytac bezproblemu :) dokladnie szklo akrylowe - http://www.plexicomp.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 pozostale fotki w podpisie www Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 To ja tez sie pochwale swoim Mega-Big-Towerem :twisted: FRONT :arrow: Aktualnie nie ma juz tego czegos zoltego w Fdd :wink: BOK CALOSC WNETRZE Po wiecej informacji zapraszam tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 arthx,jakis taki niewyrosniety ten Twoj bigtower :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 arthx,jakis taki niewyrosniety ten Twoj bigtower :Dpowiedzialbym, ze jest to midi, ale w porownaniu do zwyklych obudow jest to big :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Hejka, właśnie ostatnio coś się zmieniło w wygladzie mojego PeCeta. W obecnej chwili okienko nie jest jeszcze wypolerowane ale jak znajdę troche czasu to wypoleruje i moze lakier zmienie:) Oto najnowsza fotka: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 IMO brzydkie to okno strasznie,ale wkoncu to Twoja buda :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 to jeszcze nie koniec, uszczelke muszę tam upchnac. Wielki dzieki za szczrość. Coś się samemu człowiek zrobi i go opierpooola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 oj kurde nie stresuj sie :D ...poprostu nie lubie takich abstrakcji ktore wygladaja jak wyciachane na oslep przy pomocy siekierki....przeciez chosi oto ze ma sie TOBIE podobac ,a nie mnie :D wkoncu o gustach sie nie rozmawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Ale mnie człowieku zestresowałes:) walnałem jeszcze okienko na to ale sie boje pokazac :) A może jednak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 top ladny,ale teraz pojawia sie problem....on calkowicie nie pasuje do boku (tak IMHO :wink: )...mogles na boczku tez walnac cos podobnego stylistycznie z top'em,wtedy by sie to ladnie komponowalo w calosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 góra ładna... a co do boku, to to jest jakiś kogucik? woody wood pecker... doceniam prace, ale niezbyt to wygląda :( tak, _Vip_ ma racje, jedno z drugim jakos sie wogóle nie wiąże... sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...