Dimek Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 top ladny,ale teraz pojawia sie problem....on calkowicie nie pasuje do boku (tak IMHO :wink: )...mogles na boczku tez walnac cos podobnego stylistycznie z top'em,wtedy by sie to ladnie komponowalo w caloscTo samo mialem napisac - mam te same wrazenie, ale wolalem nie pisac pierwszy, bo Johny_85 moglby kiedys w przyszlosci miec do mnie zal, ze sie wszyscy czepiaja :wink: :lol: A tak to jakby co bedzie na _Vip_'a i [chester]'a :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 nie ma, że ktoś ma mieć żal, albo, ze ktoś sie czepia... jedno sie chwali, drugie troche mniej... punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, jak to ktos kiedys powiedzial, wiec nie ma co sie przejmowac... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Faktycznie te okienko z boku nie jest za specjalne, no ale każdy ma inny gust. A jak już zrobiłeś boczek to trzeba byłóo już góre zrobić podobie... :) No nie wyszło ci to za fajnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 arthx,jakis taki niewyrosniety ten Twoj bigtower :D hehe... ale po doliczeniu wysokosci chlodniczki, ktora stoi na gorze - calosc jak najbardziej stanowi "bigtower" :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Top bardzo fajne, ale boczek bleeeeee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 arthx,jakis taki niewyrosniety ten Twoj bigtower :D hehe... ale po doliczeniu wysokosci chlodniczki, ktora stoi na gorze - calosc jak najbardziej stanowi "bigtower" :) arthx Moze zrobimy tweak'owe zawody - kto ma najwyzszego BigTowera :?: :wink: Tak z ciekawosci 8) Wysokosc liczymy ok podstawy, na ktorej stoi obudowa (podloga/biurko/cokolwiek) do miejsca, w ktorym konstrukcja obudowy + modyfikacje/chlodnice/itp stanowi najwyzszy punkt :idea: Nie licza sie np dolozone na gore obudowy plytki CD(RW), ktore sztucznie zawyzaja wynik - chodzi o wysokosc obudowy kompa na co dzien ze tak powiem :wink: Zaczne pierwszy - moj wynki 85 cm :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 ja sie z Toba Dimek nie bawie w takie rzeczy :D BTW - bardzo mi sie podoba Twoje okienko,przez chwilke chcialem plagiata zrobic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 ja sie z Toba Dimek nie bawie w takie rzeczy :D BTW - bardzo mi sie podoba Twoje okienko,przez chwilke chcialem plagiata zrobic :lol: Dzieki za wyrazy uznania. Nie roszcze sobie zadnych praw wylacznosci do ksztaltu okna - kto chce moze sobie go z powodzeniem "kopiowac" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 no niby tak,ale co to za frajda sciagnac od kogos pomysl :wink: ja juz koncze upychac WC i mysle ze w weekend odpale sprzet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 @Johny_85 - ten top tez ci niespecjalnie wyszedl... No chyba ze to tylko na zdjeciu lewa krawedz jest bardziej "przybrana" niz prawa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 ok teraz moja buda...od razu zaznaczam ze to dopiero poczatki modyfikacji (bardzo wczesne)...po weekendzie powinienem miec juz okienka z boku i u gory...potem dojda jeszcze wentyle, czerwona katoda, 2 tasmy mi brakuja a i zasilacz planuje na zewnatrz (bo jak sami widzicie panuje tam straszny "BURDEL":) ..no ale na razie tylko tak udalo mi sie kabelki ulozyc.. aha fotki robione nowozakupionym Canonem A60(jest zajefajny:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 taaa... no rzeczywiście, jakość zdjęć niezła :) a z oceną modu, to jeszcze poczekam :wink: powodzenia, życze :P _Vip_ ma naprawde bardzo fajne okno, takie mi sie podobaja, zwykłe, konkretne, widac co potrzeba 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 :D hehe,dzieki wielkie za pochwale :wink: ,ale to jeszcze nie koniec moda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 hejka. Myslałem żeby te ostre kanty załagodzic ale nie wiem czy to dobr pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 jak dla mnie, to jestem za zrobieniem z tego jakiegos jednego, w miare regularnego krztałtu, mógłbys zrobić okno na niemal cały bok, z wcięciem tylko na tą klamkę...gdzies widzialem cos takiego, lece szperać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam. Oto efekt po 2 godzinnym boju z multi... Kinzo (zuzyłem tylko 2 tarcze DREMLA): Ta katoda to tylko na chwile sobie tak wisi:) Oceniajcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no teraz ladnie...ale zdecyduj sie czy chcesz uszczelke czy nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 uszczelka napewno bedzie w boku tylko jeszcze nie przyszła:( Na topie bedzie wiatrak Tf thunderblade red. pod koniec miesiaca montuje WC jak sie uda RBX'a sprawic:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 bedzie ladnie :wink: ...dopsze ze ta sieczke wywaliles z boku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no i prosze, o to mi chodziło :wink: jest super, naprawde, bo ten kogucik był taki delikatnie mówiąc...nieładny... ale teraz jest ok! jeszcze uszczeleczka i bedzie supa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no Johny_85 teraz gites, mialem napisac wczesniej co sadze o tamtym oknie ale nie chcialem cie dolowac bo bylo najbrzydsze jakie widzialem :D (sory :D ) teraz jest oki ;) tak trzymaj jeszcze moze jakies wzorki na szybach albo cus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no Johny_85 teraz gites, mialem napisac wczesniej co sadze o tamtym oknie ale nie chcialem cie dolowac bo bylo najbrzydsze jakie widzialem :D (sory :D ) teraz jest oki ;) tak trzymaj jeszcze moze jakies wzorki na szybach albo cus tylko z tymi wzorkami spokojnie, nie daj ponieść się emocjom :wink: ale jak dla mnie moze zostac jak jest. bo jest naprawde dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 hehe :) a co mi doskwiera w szefikach to ta je**na klamka z boku i te dziurki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Hejka. Dzięki za tak pozytywne opinie:) A co myślicie o oknie w DVD? Jeszcze mi troche tarczy zostało i moge wyciac, co wy na to? Na topie będzie czerwony wemtyl (chyba sie powtarzam). Kable będa poukładane jak bede WC instalował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 nie wiem po co ci to okno w dvd ale jak chcesz to sobie zrob, to ma byc twoja buda a nie nasza wiec nie wiem po co sie pytasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Lukk po co tobie 4 napedy cd :?: dwie to chyba nagrywarki jeden cd i jeden to pewnie dvd. ale po co 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Radek_BVB, Johny_85 sie pyta, bo juz raz cudaka sobie wyciął z boku i chciał sie pochwalic, a tu jebut wszyscy krzyczeli, wiec teraz woli sie zapytac :) jak dla mnie to... co za dużo to nie zdrowo, ale jak chcesz, popatrz tu i tam jak to wyglada, jak sie tobie bedzie podobac to smiało tnij, to twoja buda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artie Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Hejka. Dzięki za tak pozytywne opinie:) A co myślicie o oknie w DVD? Jeszcze mi troche tarczy zostało i moge wyciac, co wy na to? A jak powiemy "NIE!" to co, nie zrobisz?:) Stary, troche wlasnej inwencji tworczej i pomyslunku... Bo taki moding wg tego co mowia inni to bez sensu imho. Ja zmieniam blaszaka wg mojego uznania a jak sie komus nie podoba to ma problem a nie ja. Tyle. Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Hejka. Dzięki za tak pozytywne opinie:) A co myślicie o oknie w DVD? Jeszcze mi troche tarczy zostało i moge wyciac, co wy na to? A jak powiemy "NIE!" to co, nie zrobisz?:) Stary, troche wlasnej inwencji tworczej i pomyslunku... Bo taki moding wg tego co mowia inni to bez sensu imho. Ja zmieniam blaszaka wg mojego uznania a jak sie komus nie podoba to ma problem a nie ja. Tyle. Powodzenia. zgadzam sie w stu procentach,dlatego pytanie sie o kazdy detal IMHO powoduje ze taka buda bedzie bardziej "nasza" niz jego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Wlasnie chcialem sie pochwalic przyszlym elementem obrobki trafila mi sie okazja i kupilem ta obudowe za 20zl co sadzicie o niej, potem spray, okienko i do roboty :) Dobry zakup co? :) Nie wiem czy sa jakies limity na interii jak cos to sorki jakby fotki sie nie wyswietlaly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...