Jormungandur Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Proste - jak się u was spisuje pawnee. Rozumiem ze na karty z r300 wchodzi tylko ten blok z obniżeniem. Jakie różnice w porównaniu do standardowego ac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 dosc dziwne pytanie :) 1. ciszej 2. zimniej 3. wieksze mozliwosci O/C karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jormungandur Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 "]dosc dziwne pytanie :) 1. ciszej 2. zimniej 3. wieksze mozliwosci O/C karty A w porównaniu do innych bloków oraz czy nie było problemu z montowaniem tego wynalazku, czy wszystko dobrze przylega :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 te bloki montuje sie nieco inaczej niz inne czyli od spodu... nie ma problemow z zamocowaniem i z przyleganiem bloku do gpu... jest fez ktory pozwala na przyleganie bloku co rdzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jormungandur Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 "] jest fez ktory pozwala na przyleganie bloku co rdzeniaCzyli na R9500-9800 wymagany jest ten blok z obniżeniem, dobrze rozumiem ? :P A i powiedz - cały zestaw do mocowania (srubki, blaszki ito) jest w zestawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Ja mam bez obniżenia i sobie chwalę ;) Przecież fabryczny radiator też jest płaski. Wolę mieć słabszy docisk, za to nie stresować się ukruszeniem rdzenia, niż kombinować z jakimiś frezami. Ludziom to ciężko dogodzić. Jak AMD ma rdzeń na wierzchu, to kupują jakieś coppershimy. Jak ATI zamontowało fabrycznie CS, to ludzie kombinują jak wywalić, albo ominąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trixxie Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Ludziom to ciężko dogodzić. Jak AMD ma rdzeń na wierzchu, to kupują jakieś coppershimy. Jak ATI zamontowało fabrycznie CS, to ludzie kombinują jak wywalić, albo ominąć. Problem polega na tym, że w starszych wersjach 9500/9700 fabrycznie zamontowany cs byl wyższy o dobry milimetr od jądra. Było to zwykła niedoróbka, bo jak wyglada chłodzenia takiego ustrojstwa to możesz sobie tylko wyobrazić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jormungandur Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Ja mam bez obniżenia i sobie chwalę ;)ok, nie zdejmowałem coolera z radka 9500@pro wiec się pytałem co wybrać. Ta karta jest na PCB 9700 (pamięci w kształcie literki L) Ludziom to ciężko dogodzić. Jak AMD ma rdzeń na wierzchu, to kupują jakieś coppershimy. Jak ATI zamontowało fabrycznie CS, to ludzie kombinują jak wywalić, albo ominąć.Tyle że w przypadku AMD ten CS nie jest wyższy od samego rdzenia proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...