[Misiek] Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Szukam jakiegos konta, ktore obsluguje MySQL, tylko nie podawajcie mi Lycosa, bo to najwieksze gowno jakie znam, a i nie podawajcie tez www.freesql.org , bo to mi tez nie bardzo odpowiada, bo wogole to na potrzeby forum jest, to konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Darmowe konto z MySQL. Marzenia :? Albo konto i tysiące reklam. Lub zawartość MySQL paruje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 "]Szukam jakiegos konta, ktore obsluguje MySQL, tylko nie podawajcie mi Lycosa, bo to najwieksze qpa jakie znam, a i nie podawajcie tez www.freesql.org , bo to mi tez nie bardzo odpowiada, bo wogole to na potrzeby forum jest, to kontoDlaczego lycos to qpa ?? Wlasnie wczoraj zalozylem... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Sheep: Widzisz tą reklame z boku na Lycoos'ie ? Można sobie z nią poradzić naszczęście. A sprubuj wejść do konfiguracji forum phpBB na Lycos'ie i coś zmienić - tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 www.wz.cz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 www.wz.czNiestety WebzDarma nie obsługuje wszystkich funkcji PHP i MySQL :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Kurka... dobrze ze mam sponsoring... tylko musze sie upomniec o zalozenie mysqla... O co mam sie pytac admina ?? ( jakie informacje... i zeby co zrobil ). My sql potrzebny mi jest do testowania skryptow noosy'ego... Prosze powiedzcie mi... Ja sie dopiero php i mysql ucze... na Krasnalu :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 www.wz.czMoze jestem kiepski, ale jak chce sobie założyć konto na webzdramie to wywala mi ze musze być ze słowacji lub czech - wie ktoś jak to obejsc :?: Plizz potrzebuje takiego konta bo na host.sk mam popupy z erotyką :( Aha któryś z kolegów napisał, że nie ma wszystkich funkcji, ale chyba takie jak zapisywanie i odczytywanie z bazy to są, aha jest phpMyAdmin czy instalnąć trzeba :?: Pozdro i z góry dziex za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 erbs: Łączysz się przez jakieś darmowe czeskie proxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 A teraz jak mozecie, doradzcie jakies dobre konto min 50MB obslugujace PHP (prosilbym bez friko (ma ograniczenia), bez piwko (cholernie wolno chodzi), no i bez lycos, z wiadomych wzgledow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 no mi tam LYCOS chodzi akurat szybko , tylko nie umiem znaleźc kodu do usunięcia reklamy z boku :( ale tak to nawet może być jak na początkowe forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 A ja dzisiaj dostalem dostep do bazy mysql... :D na moim sponsorowanym koncie... 50mb , php i mysql :) mniami :twisted: ... teraz trzeba bedzie to wykorzystac. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 erbs: Łączysz się przez jakieś darmowe czeskie proxy. Moge porosic jakiś adres :?: Z góry dziex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 erbs: Ja łączyłem się przez ten programik. =2.0&g[up]=]http://www.stahuj.cz/internet_a_site/bezpe...[oz]=2.0&g[up]= Wybierasz jakieś proxy i prubujesz założyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 a co sadzicie o www.boo.pl ?? Moj qmpel z tego korzysta i jest zadowolony... a drogo to nie kosztuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Sheep: Boo to dobre konto, ale niestety oferują bardzo małą baze MySQL ( 500 kb ) przy abonamencie 9 zł :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 .... oferują bardzo małą baze MySQL ( 500 kb ).... No a jak wiecie na potrzeby forum, baza ta musi byc zajedwabiscie duza. To mam jeszcze kolejne pytania. A znacie moze jakis dobry i TANI serwer i z obsluga PHP i MySQL, albo wiecie skad mozna sponsoring jakis zalapac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 http://www.linuxpl.com/ a o sponsoring to ja tez sie spytam :] wie ktos gdzie mozna zalapac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 noose: sprawdz to: http://www.hh.jaw.pl/php/login.txt robilem to wedlug instrukcji ParanoiK'a ... ale mi nie dzial... jezeli moglbys sprawdzic/ poprawic, tak aby dzialal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...