Skocz do zawartości
[Misiek]

Darmowe konto www z obsluga MySQL

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam jakiegos konta, ktore obsluguje MySQL, tylko nie podawajcie mi Lycosa, bo to najwieksze gowno jakie znam, a i nie podawajcie tez www.freesql.org , bo to mi tez nie bardzo odpowiada, bo wogole to na potrzeby forum jest, to konto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Szukam jakiegos konta, ktore obsluguje MySQL, tylko nie podawajcie mi Lycosa, bo to najwieksze qpa jakie znam, a i nie podawajcie tez www.freesql.org , bo to mi tez nie bardzo odpowiada, bo wogole to na potrzeby forum jest, to konto

Dlaczego lycos to qpa ?? Wlasnie wczoraj zalozylem... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurka... dobrze ze mam sponsoring... tylko musze sie upomniec o zalozenie mysqla... O co mam sie pytac admina ?? ( jakie informacje... i zeby co zrobil ). My sql potrzebny mi jest do testowania skryptow noosy'ego...

Prosze powiedzcie mi... Ja sie dopiero php i mysql ucze... na Krasnalu :)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.wz.cz

Moze jestem kiepski, ale jak chce sobie założyć konto na webzdramie to wywala mi ze musze być ze słowacji lub czech - wie ktoś jak to obejsc :?: Plizz potrzebuje takiego konta bo na host.sk mam popupy z erotyką :( Aha któryś z kolegów napisał, że nie ma wszystkich funkcji, ale chyba takie jak zapisywanie i odczytywanie z bazy to są, aha jest phpMyAdmin czy instalnąć trzeba :?: Pozdro i z góry dziex za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.... oferują bardzo małą baze MySQL ( 500 kb )....

No a jak wiecie na potrzeby forum, baza ta musi byc zajedwabiscie duza.

To mam jeszcze kolejne pytania. A znacie moze jakis dobry i TANI serwer i z obsluga PHP i MySQL, albo wiecie skad mozna sponsoring jakis zalapac :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi