zwierzak_krak Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 JAkie sa ceny u ciebie podaj?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Nie wiem jakie ale mają przekierowane porty :>?. Ogulnie jak mója znajoma ;) korzysta i ja kiedyś korzystałem nie narzekałem aż tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Zeby to takie kolejne TELE2 AIR2NET nie powstalo, biznesy w stylu 2Mbit/s na setki osob nie jeden juz probowal robic... heh jakbym zgadl juz ich strona jest niedostepna :lol: Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez File Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak_krak Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 No i zostalem posiadzczem neta BOREKNET i powiem wam ze na poczatku mialem pewne obawy jedna z nich to to ze net jest przez radio.Ale zdziwilem sie,necik smiga bardzo dobrze p2p niema zadnych ograniczen srednio na bicomecie leci po 100 KB/s no i cena za 3 kompy płace 100zl.Pozdro dla Admina Macka aby tak dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...