rob_e Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 szukam softu p2p dla linuxa (redhat) znacie cos co jest dosc popularne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Kazaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Direct Connect tez juz jest pod linuxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 a ja mam takie pytanka - Zkąd wziąć Linuxa ?? i czy instalując np.Red Hata trzeba mieć pustą partycję ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 zobacz tu: http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=4625...highlight=linux a co żródła: kup sobie jakies pismo linuxowe (linux+ albo chip linux) zawsze tam jakiegos dają, ewentualnie sciągnij z netu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 a ja mam takie pytanka - Zkąd wziąć Linuxa ?? i czy instalując np.Red Hata trzeba mieć pustą partycję ??mozesz miec pelna partycje to sie najwyzej sformatuje :D a linuxa mozesz sciagnac z sieci, albo kupic na CD, jak nie chce ci sie sciagac to wejdz na: http://linux.com.pl i zamow sobie jakis linux+ extra (jes do wyboru kilka dystrybucji) i kostuje duzo taniej niz windows :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 a ja mam takie pytanka - Zkąd wziąć Linuxa ?? i czy instalując np.Red Hata trzeba mieć pustą partycję ?? ftp://ftp.task.gda.pl/pub/linux/ Partycje raczej trzeba miec. Chociaz taki Lindows nie potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 a ja mam takie pytanka - Zkąd wziąć Linuxa ?? i czy instalując np.Red Hata trzeba mieć pustą partycję ?? ftp://ftp.task.gda.pl/pub/linux/ Partycje raczej trzeba miec. Chociaz taki Lindows nie potrzebuje. wiekszosc "domowych" dystrybucji (redhat, mandrake, corel itp) mają cos w stylu lin4win - instalujesz wtedy [brzydkie określenie na linuksa]a na partycji windows w katalogu linux o wielkosci wirualnej partycji linuxowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...