leonzz Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Spoko karta ale chciałybym sie dowiedzieć ile jest producentów które sprzedaja takie kary na rynek eropejski(narazie nieodpowiadajce:) Bo sie nie którzy denerwóją) Poczekam na odpowieć bo juz niemoge sie doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmardok Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Spoko karta ale chciałybym sie dowiedzieć ile jest producentów które sprzedaja takie kary na rynek eropejski to 2 producentów :? czy 10 p.. :? czy 15 p.. :? Czy moze wiecej hym chciałbym sie dowiedzieć jakie porucenci w eropie ? takie kary sprzedają .Można podawać linki jak ktos ma i wie dzie to jest :) Poszukaj sobie sam ... nie myślisz chyba ze ktoś poda ci rozwiązanie ? do konkursu na frazpc.pl ?? Pozdr UPDATE Z tym penitum 4 na jakiej bazie powstał, również mógłbyś sobie sam poszukać, nie jest to takie trudne ... Będziesz sie pytał o każde pytanie z konkursu z frazpc.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonzz Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 no ja juz odpowiedziałem na pytania ale che sie teraz upewnic czy dobrze odpowiedziałem bo aby tych dwóch nie byłem pewien :) A ty juz na mnie pipipi . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...