ali3n Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Zakupilem sobie wypasik sprzet tj. P4 3.0 GHz (northwood) (FSB800MHZ) i plyte ABIT IC7 (bez G :)) Chce kupic do tego jakies pamieci zeby dobze dzialaly z ta plyta i procem i zeby mozna bylo bez problemu podkrecac tego intela. Chce przeznaczyc na ten cel jakies 400-500 PLN i pamieci to cos pod DUAL DDR400 2x256MB. Doradzcie cos bo juz sam nie wiem wszedzie pisza co innego! :) Z gory dzieki. PS: Jak byscie juz cos zaproponowali mogli byscie zapodac linki jakies do sklepow internetowych gdzie mozna zaplacic uczciwa cene za sprzet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 wystarczy poczytac troche ehhhhhh bierz Hynixy znajdziesz je na allegro w tej cenie lepszych nie ma :) :) pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Hynixy, tanie, a bardzo dobre, takie jak te: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21037606 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20843141 Obaj sprzedawcy sa pewni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 HYnix ponad wszystkie :) ( w tej cenie :P ) Tak wogule to witamy na forum i dyskretnie przypomne ze na forum istnieje zasada wystrzegania sie leniuszkowania i uzywania opcji "szukaj" :wink: PS. DO STAŁYCH BYWALCOW FORUM : Ten temat ostatnio jakis modny bo w tym tygodniu to chyba codzien sie ktos pyta o pamieci w ten sposob :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 nio, ostatnio tez jak ktos sie pyta jakie memki to i tak zawsze konczy sie na ...hynix :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 ja mialem hynixy i sie ich pozbylem bo chodzily beznadziejnie na moim configu. duzo lepiej chodza mi twimosy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 bo hynixy nie dla epox'a sa i basta...nawet te kombinowane 230 na nowych revkach mnie nie przekona ze jest inaczej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 ja nie moglem dac 180 a co tu mowic o 230. na twinach zapostowal mi na 220, ale rebot. cos ten epox jest trefny i cholera zddechnac nei chce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...