icon Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Witam. Na serwisie gdzie obecnie mam praktyke mamy GF4Ti4600 128 DDR z uszkodzonym blokiem pamieci. Teraz moje pytanie jest takie czy jest jakis sposob aby wylaczyc uszkodzone kosci ? Bo szkoda stracic taka karte :wink: ,a jak by sie dalo to bysmy z niej zrobili 64mb.Prosze o ewentualne propozyjce co mozna z tym wykombinowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 hm.... toretycznie wgranie biosu od tej samej karty w wersji 64MB i fizyczne usunięcie uszkodzonych kości powinno pomóc.... Ale sam wątpie w to co napisałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 nic na siłe tylko większy młotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 nożem go nożem!! :lol: :lol: albo :P kup takiego samego ge forca;P i powiedz ze naprawiłes:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...