virtuomaniak Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Nie wiem czemu ale mam taki blad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 odkrec proca i odpal jeszcze raz ;] no i rtfm, tam jest wyjasnione +/- ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Jak proc chodzi na 133 mhz to w prime95 nie ma bledow, ale jak sie weznie na 150 mhz to juz blad :( nie wiem czemu ale jak bralem 2.4@3.0 to prime95 tez dobrze chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Prime95 to qpa - czesto wywala sie bez powodu :evil: Poszukaj sobie CPUBurn - IMHO bardziej obciaza jednostke niz Prime i jest bardziej wiarygodny. Uwierz mi, ze jezeli CPUBurn sie nie wywali to nic innego nie ma prawa sie wywalic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 CPUBurn dziala :) tylko jesli mozesz to wytlumacz mi do czego jest P6 K6 P5 MMX BX k7 No i ten suwak co daje :D BTW jak wzialem na High to system zaczal mi nie odpowiadac czemu?? Czy to tak hardkorowo wygrzewa proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 CPUBurn dziala :) tylko jesli mozesz to wytlumacz mi do czego jest P6 K6 P5 MMX BX k7 No i ten suwak co daje :D BTW jak wzialem na High to system zaczal mi nie odpowiadac czemu?? Czy to tak hardkorowo wygrzewa proca? W przypadku twojego proca ustaw P6, Priority daj HIGH i odpal najlepiej 2xCPUBURN - gwarantuje ci ze wtedy nic nie zdzialasz oprocz ruszania mycha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Mi przy 1 CPUBurn po ustawieniu na HIGH komp i programy przestaly odpowiadac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David_69 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 mam taki mały problem z Prime, mianowicie w momęcie kiedy odpalam TortureTest zaczyna sie test ale cały czas tak stoi; tzn na początku Odinstalowywałem prox ale bezskutecznie. Łudze sie że format mi coś da. Spotkał sie ktoś z tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...