Skocz do zawartości
j.h.hudy

czy zamieniac asrocka k7vt4-4x na asrocka K7S8X R3 ??

Rekomendowane odpowiedzi

hehe

we wtorek ide po modecoma 300 gtf za 120 zeta bo codegen juz smierdzi jak podkrece 8O :lol: (hardcore)

kupuje takze we wtorek 128 ramy bp praca przy xp i 128 ram to po prostu hu....

nie wiedzielm po prstu czy kpic ram czy do plyty dolozyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe

we wtorek ide po modecoma 300 gtf za 120 zeta bo codegen juz smierdzi jak podkrece 8O  :lol:  (hardcore)

kupuje takze we wtorek 128 ramy bp praca przy xp i 128 ram to po prostu hu....

nie wiedzielm po prstu czy kpic ram czy do plyty dolozyc

kup nowe mobo - jak masz durona 1400 to spoko pojdzie na 10.5x200 = 2100 (przy Vcore w okolicach 1,7 do 1,8).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mając do wyboru mobo a dodatkowe 128mb ram to wybrał bym to drugie bo ja to sobie nie mogę wyobrazić xp'ka na 256mb ram a co dopiero 128mb.

A co do zasiłki to czemu tylko 300W i to za 120zł 8O przecież jest model MODE COM 350WPFC ISO-450P za 135zł ma aktywne pfc regulacje obrotów i takie tam inne ja włąśnie zbieram na niego kaskę bo ten muj codeshit mnie doprowadza do szału.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mając do wyboru mobo a dodatkowe 128mb ram to wybrał bym to drugie bo ja to sobie nie mogę wyobrazić xp'ka na 256mb ram a co dopiero 128mb.  

A co do zasiłki to czemu tylko 300W i to za 120zł 8O przecież jest model MODE COM 350WPFC ISO-450P za 135zł ma aktywne pfc regulacje obrotów i takie tam inne ja włąśnie zbieram na niego kaskę bo ten muj codeshit mnie doprowadza do szału.

zapomnij o tym modecomie !!!! poszukaj sobie na forum to ci przejdzie na niego ochota

jedynym modecomem ktory sie oplaca kupic to 300GT (ktory jest lepszy od tej 350tki) lub 350 - ale ta co kosztuje ponad 200 zl (w tej cenie to juz tylko chief)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie 200 zeta!!! 8O 

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6551

tam jst za dozo mniej a w pc projekcie jest za 120!!!

chyba ze polecacie cos lepszego za ta cene??

to co ty podajesz to 300 GT (montowany np w prostation)

a jedyna 350-tka modecoma (wlasciwie FSP) która jest godna polecenia to:

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8575

ten troche gorszy - ale tez dobry

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9592

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi