Memphis Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Witam Juz od dłuższego czasu próbuję zmodyfikowac moją budę. Zawsze jednak czegoś (oprócz cashu) mi brakuje. I teraz już wiem. muszę mieć takie duże ładne LCD. Chciałbym, żeby było wielofunkcyjne: sterowanie wentylami, wyświetlanie temp, i takie tam ;). Niestety nie mam o tym pojęcia. Nie wiem jak zamontować takie LCD do czego podłączyć, ani skąd wziąć ewentualne sterowniki ? Czy ktos mógłby naświetlic mi sprawe wyświetlaczy, lub ewentualnie podać adres jakiejś stronki (najlepiej pl). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 to bylo juz walkowane, skorzystaj z wyszukiwarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Sorry ale już dawno nie było mnie na forum. :oops: Ale mimo wszystko dzięki. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...