@pollo 7 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Mam się chwalić swoimi osiągnieciami? OK .... Ostatnio podniosłem 61 kg na raz....tylko sie tam nie śmiać. Za młody jestem na "atletyckie" wyczyny :lol: . A ile wy podnieśliście (ew.podniosłyście)? Pochwalcie się swoją tężyzną. Heheh :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Mnie się kiedyś udało wycisnąć gryf olimpijski :wink: Ps.A ile szanowny kolega ma lat jeżeli można wiedzieć ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Mianowicie w tym roku kończe 17, ale witaj w klubie, ja też podnosiłem kiedyś gryf olimpijski :wink: . Wsztstko zależy od treningu. Teraz oprócz gryfu dokładam (uwaga) CIĘŻARKI :D . Heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 18 lat w tym roku i 58 rekord na klata ;] hehe ale nie cwicze nic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Ja mam 20 lat i mój rekord w wyciskaniu na klatke to 80kg. Ćwicze od 7 miesięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 w tym roku bedzie 19 lat - rekord zyciowy 72.5 kg :wink: przy masie 69 kg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 No fajnie, ale na co głównie ćwiczycie: na nogi, klatę, tricepsy?? Ja dziennie wykonuję pare ćwiczeń na każdy mięsień żyby mi się "równo rozłożyło" :lol: heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 a ja mam 25 lat i do gryfu dokladam sobie jeszcze pare koleczek :) lacznie bedzie z 125 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Prawde mówiąc to nie mam czasu żeby chodzić na siłke ale jak już pójde poćwiczyć to 3 serie po 10 - 60 KG , co do ćwiczeń na inne grupy mięśni to , drążek , pompki , brzuchy , na nogi jumpy etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maser Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 4 Lata temu, jak miałem 18 latek - waga 67,5 --> rekord 82,5kg wyciskanie; 112,5kg ciąg i 80kg przysiad... Było to po 2,5 roku porządnego treninngu, zmanie trybu życie i dość niezłym odżywianiu... :wink: ..gdyż z natury jestem wątłej budowy... 2 lata temu przerwałem ćwiczenie..ale... powoli się zbieram z powrotem i może pobije rekord z lat młodości :lol: :lol: :lol: PS.Nie są to może super wyniki..., ale buziły podziw tych, którzy mnie widzieli w pierwszym dniu na siłowni - sama sztanga olimpijska była dla mnie za ciężka do ćwiczeń.... :wink: :wink: :wink: :wink: Pozdro 4 All... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 klatka - 110 kg :P coś licho przędziecie hehehe 78 kg wagi, 177 cm wzrostu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 17 lat... sztangi po 4 kg :> ]:-> .... nie no nei bawie sie w cos takiego... Ja kocham rowerek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 20 latek 95 na klatę przy 70 kg :) wagi 172 cm :) bez "wspomagaczy" :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 umnie bedzie na klate troche ponad 130kg na raz 167cm wzrostu 85kg wagi , 43cm w bicepsie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 no ładnie :) Diolek ile latek :)??? dieta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 cwicze regularnie 4 lata ,kiedys dalem linka w oslej lace do moich fotek , ale wiekszosc mnie wyzwala od STERYDOWCOW co bylo dlamnie bardzo smieszne ;-) wiec poprosilem moda zeby usunal post :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 175 funtow (prawie 80 kg) dwa razy. wiecej nie probowalem. 62 kilo waze, 170 cm wzrostu. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 diolek a spadków siły nie masz :>?? czy cały czas mniej więcej to samo :)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 hehe teraz niebylem ponad tydzien na silowni ,na dyskach poszalalem i sila spadla spoooro :-) ale z 2tygodnie i wroci do normy wiec luz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 A może znacie jakąś dietę co by dobrze wspomagała ćwiczenia?? Najlepiej dla 17latka ;) :P ...aha: dobrze by było jakbyście oprócz wagi, wzrostu i osiągnięć podali też wiek (swój oczywiście :wink: ) albo zdjęcia byków, trikoli i innych takich - mile widziane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 łykaj codziennie tabletki metki aby dojść do dobrej sylwetki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 JA majac teraz 21 lat i mierzac ~185 cm waze ok 70kg i moim rekordzikeim bylo wycisniecie na klatke swojej wagi :] Za to bicepsik mam nie najgorszy bo ~40cm . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Nie chce was tu wszytkich obrażać, ale ćwiczę czasami z sąsiadem (kumpel z klasy). Ostatnio wziął na klatę (przy mnie) 106 kg ! Ma jakieś 170 cm wzrostu, nie wiem ile waży, ale na pewno nie tyle ile bierze :lol: Dodatkowym plusem dla niego jest to, że ma kuzynkę - dietetyczkę, która robi mu listę z jedzeniem, najlepszą dietą z dużą ilością węglowodanów i takich tam :D na kolacje, obiady i śniadania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 wrzucilbym chetnie fotke , ale niewiem jak :-0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabeł Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 teraz waga 92 kg i na siłke nie chodzę od roku więc nie wiem jak by było. wcześniej waga 85 (trochę się przytyło :)) i na klate miałem rekord 122,5. To po 2 latach ćwiczeń. Tak sobie myślę może by się na siłownie znów przespacerować :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 udalo mi sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 fotka jest z GRUDNIA 2002 wiec ponad rok temu ,teraz jestem troche bardziej masywniejszy 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Diolek- Twoje zdjęcie nie wyświetla się... Moje zdjęcie w avatarku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Cwicze troszke :) Rekord 110 kg niezle ale chce wiecej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Ciwecze od poczatku stycznia 2004, 180cm 80kg. W sumie to neiwiem jaki jest moj rekord b maxymalny naklad w domu to 73kg. Tyle biore na kalte, czy dalo by wiecej nie mam pojecia :} Musze skombinowac troche nakladu ( moze ktos z 3miasta moze tanio zalatwic ?? chetnie bym kupil bo w sklepach to jest cholernie drogie :/ ) Pozdro maniacy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...