Gość PL4Y3R Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 No fiec zadam glupie pytanie bo wczesniej nie mialem nigdy ati same nividie i nie orientuje sie w tych radziach za bardzo :P :) czy da sie zmodowac jakos radzia 9200 albo 9600 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 nic mi o tym nie wiadomo ,ale moze ruski cos wymysla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 polaj potrafi:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Niestety o modowaniu Radka 9200 jeszcze nic nie ma :? A przydało by się, bo to trosze cinka karta :? Czekam na jakieś nowinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 no r9200 za szybki to niejest:)))) ale mialem okazje to sie wymienilem dalem za niego gf fx5200 64mb(64bit) + swiecacy wiatrak :) :D a to juz byla padaka po maxie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 PL4Y3R: A do jakich częstotliwości kręci się twój R9200 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 275/235 ale na karcie jest tylko radiator :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 nic mi o tym nie wiadomo ,ale moze ruski cos wymysla ;] jakby sie dalo to przerobic to ruscy juz by to opisali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 PL4Y3R: No ja też mam niestety podobne wyniki :? 280/233 Ale myśle, że pozałożeniu radiatorków na pamiątki przekroczne 240 na mem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 niedlugo sie jej pozbede i kupie fx-a 5600 bo te radki to mi nie pasza za bardzo nfsu mi sie na tym przycina teraz : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 o wlasnie niewiesz moze jaki czas dostepu maja pamieci na tych radkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 na pamiatkach mam cos takiego :D hynix 315A HY5DV281622DT-4 KOREA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 PL4Y3R: 4ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 9200 to już przerobiony radek 9000 więc to jakby z radka 9800 chcieć robić 9900 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 nic mi o tym nie wiadomo ,ale moze ruski cos wymysla ;] jakby sie dalo to przerobic to ruscy juz by to opisali e tam kaca jeszcze leczą po tym jak oblewali udany mod 9500 .... :wink: :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 thx za info o pamiatkach :) jaki on tam przerobiony dodali mu obsluge agp 8 :P sprzedam go jak ktos chce za 310zl z pudeleczkiem i wszystkimi dodatkami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 niedlugo sie jej pozbede i kupie fx-a 5600 bo te radki to mi nie pasza za bardzo nfsu mi sie na tym przycina teraz :Ja na konfigu z podpisu rowniez mam zaciecia w NFSU :( . Cos te radki 9200 nie sa dopracowane w niektorych grach albo moze to wina sterownikow :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 w sumie po zmianie procka na tego z opisu i ustawieniu rozdzialki na 1024x768 + wszystkie detale na max oprocz motion blur bo mi sie ciemno robi na ekranie..:P mam juz mniej zacinek chociaz czasem cos mi sie przytnie:) na fx 5200 jakos lepiej to chodzilo moze dx 90 cos z tym ma wspolnego:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ma, DX9 jest wykorzystywany w tym NFS. player : za 307 kupiłem herca 8500le więc 9200 za 310 to żadna okazja. ale pewnie znajdziesz jelenia na allegro, przecieżwięcej cyferków niż 8500 czy 9100 to ktoś kupi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Moze jednak tez i sterowniki nie sa do konca dopracowane. Przed chwila testowalem nowe Cat. 4.2 i NFSU szedl zauwazalnie plynniej niz na Cat. 4.1, podobno maja dawac wzrost o 15%, wynik w 3DMark01 tez mi nieznacznie na nich podskoczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ja mam najnowsze omegi, chyba te na catach 4.1. też czytałem dzisiaj o przyspieszeniu w nowych sterach ATi ale chyba wiem na jakiej to zasadzie .... :( jadąpo jakości, na THG było o tym, więc i tak się słabo ATi ze swoimi optymalizacjami stara, nVidia jak dała swoje to wydajność wzrosła o 30% :) więc z jednej strony nowe stery szybsze itp ale z drugiej tracić jakość dla kilku FPS ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 9200 to już przerobiony radek 9000 więc to jakby z radka 9800 chcieć robić 9900 :lol:no nie mow hop kolego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 310 zl ? mi sie wydaje "troche" duzo... ja 9000 pro z pamieciami 3.5 ns sapphire co sie kreci 310/620 sprzedalem za 290 zl... i nie bylo latwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 dobra moze byc i 290 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp7kbi Opublikowano 31 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2004 A co z 9600 - macie kakies info o modach i podkrecaniu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...