RaF Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 dzis o polnocy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 dzis o polnocy ??Świetnie . Kto jeszcze dziś o 00.00 będzie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Do wszystkich którzy będą chcieli się podłączyć w ostatniej chwili :wink: Server jest holenderski wiec może być troche ludzi ale za to jest szybki i mają standardowe mapki IP : 194.109.69.81 Obsadzamy blue team Powodzenia i niech frag będzie z wami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 lepsiejsze botki beda w 3zb2 (przynajmniej dlamnie) ale tez trza trafić na mocnego ... hehe postaram sie byc ale znowu narabany...:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 No właśnie skończyliśmy z RaFem grać i świetnie było :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 No spox ustawilem sobie juz grafe a zawieszalo mi sie podczas szukania serwerow dlatego ze mialem wlaczonego firewalla :-) No i kiedy probuje sie juz polaczyc z tym adresem to jest napisane takie cus 'connection refused' i tak caly czas.Co robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Spox juz wsio dziala... pykalem sobie kilka ladnych h.Serverki wziolem ofk z quake2.pl. Polecam deadmatch na coolnecie :) niezapomniane wrazenia.A czemu ten topic tak przycichl ? Jedna z najlpeszych gier multi i malo chetnych... ja moge dluzej pograc tylko we wtorki i czwartki (studia sucx:)) i jak juz jestem to na coolnecie (217.8.181.90:27910) albo na 213.241.37.37:27910... no i łojta mi w to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Trzeba się zgadać na PW w jakie dni konkretnie kto może i już . Napewno temat nie wycichnie a z czasem będą się nowe osoby dołanczać :wink: Ja moge codziennie po 23 po połnocy nawet do 2 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ja od 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...