Skocz do zawartości
Hubert

TPSA ;|

Jestes zadowolony z usllug TPSA:cena,jakosc?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Jestes zadowolony z usllug TPSA:cena,jakosc?

• Tak,bardzo
      3
    • Nie,dajcie mi jakiegos panzerfausta !!
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Heh jak mam być zadowolony? Z moim SDI było tak: czekałem 16 dni, przyszło dwóch panów, mordowało się z kabelkami, miernikami itp ze 3 godziny po czym doszło do wniosku, że "karta w centrali padła". Pojechali zostawiajac syf w chacie, wrócili po kolejnych dwóch dniach zrobili do końca. No i niby wszystko pieknie, ale jak mam SDI włączone do prądu to w telefonie mam takie szumy, że nie da się rozmawiać, pomaga tylko odłączenie SDI od prądu. Panowie z tepsy powiedzieli, że widać tak musi być. Jak ktoś do mnie dzwoni muszę szybko wyłączyć SDI :( Poziom tych panów poprostu boooooski :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Libero instalację mam ok, mój ojciec przez 12 lat pracował w WAT (Wojskowa Akademia Techniczna czy jakoś tak) jako spec od instalacji telekomunikacyjnych :) Jak on się nie zna na tyle żeby sprawdzić czy instalacja w domu jest ok to ja nick na Abel zmienię :lol: Pozatym nie chodzi mi o same szumy tylko o tekst, że "tak ma być" i olanie sprawy, może mam np zasilacz od SDI kopnięty troche i stąd zakłócenia które znikają jak się go wyłączy? Powinni to sprawdzić a olali, ja nie mam jak tego zrobić :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie Tpsa jak zakładała telefon to rozdzieliła linie - założyli u mnie w mieszkaniu taką skrzynke która w dodatku musiała być podłączona do prądu , oczywiście na mój koszt . Cała ta zasrana skrzynka miała być tylko na pół roku a była ostatecznie na 10 lat - nawet nie chce myśleć ile w tym czasie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o zjadło prądu - oczywiście pominę też fakt że połączenie przez to magiczne urządzenie było bardzo miernej jakości .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja chcialem sdi zalozyc dwa lata temu, przyszla tepsa, sprawdzili powiedzieli ze na razie nie ruszy.

po dwoch latach, tzn. tydzien temu, przyszlo pisemko, czy przypadkiem moze nadal jestesmy zainteresowani?

hihi, po dwoch latach (ale przynajmniej sie chyba balaganu pozbywaja).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qwa to jest zeczywiście skandal zeby za 30 godzin netu płacić ponad 60 zeta i to przy transferze ok 5 - 6 k a o sdi to w mojej wiosce moge wogule zapomnieć przez najblizszych pare lat

to są po prostu skur**syny !!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to jest TPSA ? :D  :D  :D 

Od 2 lat nie mam styczności z tą firmą - w domu lokalny operator (i provider :) ), na wyjazd komórka.

No to masz szczescie jak niewielu Polakow :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ty Nat jestes niezadowolony bo dla Cebie za drogo czy cos to twoja sprawa ! Ale nie musisz komentowac  :wink:

Ja jestem zadowolony :) Za mojego Polpaka place 45zl/miesiac a hula to to kilka razy szybciej od badziewia zwanego SDI :) [tylko mi nie wyjezdzac ze obrazam uzytkownikow Szybkiego Dostepu do Internetu 8)].

A moj glos na "niezadowolenie ze stosunku cena/jakosc usulg tepsy" to ze wzgledu na zbyt duze rachunki za telefon [a ja wcale duzo nie dzwonie 8)] + wspolczucie dla uzytkownikow SDI 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wyboru za duzego nie mailem bo niby mieszkam w miescie ale tak naprawde to chyba wiocha bo czekam juz 2 rok na sdi i nic cisza cisza spia chlopaki .........wiec jakies 6 miechow temu sie wkulem i zalozylem sobie isdn chociaz tyle :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi