harry Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Witam. Mam takie pytanie, otoz sformatowalem sobie winde i zapomnialem ze nie mam sterow do grafy bo porzyczyl;em kumplowi. Czy moge zainstalowac te sterowniki http://www.nvidia.com/object/win9x_53.04 i czy bede mial taka sama wydajnosc jak na tych orginalnych co mialem na plytce ktora pozyczylem kumplowi? Czy trzeba najpier zainstalowac te z plyty a potem dopiero te ze stronki? Prosze o szybka odpowiedz! Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 lol stery z plyty sa jakies stare i gowniane. z regoly instaluje sie najnowsze lub jedne z najnowszych. nie wiem jaki masz system (sciagnij najnowsze pod swoj system) i zainstaluj je. nie trzeba instalowac najpierw tych z plyty!! od razu najnowsze sie instaluje. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 OKi THX. Sciagnalem najnowsze czyli te z tego linku co podalem wyzej :) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 lol stery z plyty sa jakies stare i gowniane. z regoly instaluje sie najnowsze lub jedne z najnowszych. nie wiem jaki masz system (sciagnij najnowsze pod swoj system) i zainstaluj je. nie trzeba instalowac najpierw tych z plyty!! od razu najnowsze sie instaluje. pozdr. Gratulacje ! zwroc uwage na to jaka on ma karte. Do GF 2 MX najnowsze stery ?? IMHO detonatory 38.02 najwyzsze do tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 e tam mi na razie rivka M64 smiga na detkach 45.23 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Ja mam zainstalowane z tego linku co podalem wyzej. Nie chce mi sie nawet Underground wlaczyc a skoki 2004 m zarywaja a przed tem tak nie bylo. To wina tych sterow 53. cos tam? Ja mam gdzies z czasopisma na plytce detonatorki 38. cos tam. Czy jak je zainstaluje wszystko wroci do normy? Wtedy bedzie mi chodzil ten underground i skoki 2004? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Na początek zmień system na jakiś normalny, zainstaluj DX9 i nie ma prawa gra się nie włączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 No to może spróbuj 43.45... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 najnowsze nieznaczy najlepsze. seria 50 jest optymalizowana pod katy FX . dla ciebie będą najlepsze 30.82. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Nooo, na 4x.xx znacznie poprawiono wydajność AA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...