cobex Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Chciałem zainstalować sobie MS Autoroute 2004, niestety przy każdorazowej próbie wyskakuje mi dziwny błąd. Wystarczy że naciskam „setup” a otrzymuję komunikat : „Błąd otwierania pliku dziennika instalacji. Zweryfikuj czy podany plik dziennika istnieje i czy jest w trybie do zapisu” To samo dotyczy Autoroute’a 2003, wcześniej mi to działało, mam w miare "swierzy" system WinXP pro i SP1. Dzięki za jakieś rady. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Jezeli masz 2 urzadzenia CD-ROM, sprobuj z tego drugiego napedu. Moze plyta jest uszkodzona i/lub brakuje jakiegos jej skladnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Jezeli masz 2 urzadzenia CD-ROM, sprobuj z tego drugiego napedu. Moze plyta jest uszkodzona i/lub brakuje jakiegos jej skladnika? Płytki są OK, na innym kompie działają. To chyba jakiś "wybryk" systemu, tylko jaki ? :cry: Nie chcę specjalnie na nowo instalować systemu, zwłaszcza że na tej samej konfiguracji przed zmianą płyty wszystko działało. No chyba że chipset nForce mu nie pasuje, ale to raczej niemożliwe. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...