Abdel_k9 Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 tak jak w temacie, czyli jaka płyte polecaliście by pod athlona XP :?: Chodzi mi o płyte na której bez problemów da sie podkrecać procka. Bo jak narazie to moja płyta SONO VK 2208 jest do [gluteus maximus]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jules Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Soltek drv4 lub drv5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 tak jak w temacie, czyli jaka płyte polecaliście by pod athlona XP :?: Chodzi mi o płyte na której bez problemów da sie podkrecać procka. Bo jak narazie to moja płyta SONO VK 2208 jest do [gluteus maximus].Qrcze , gosciu, zamiast wstawiac watek ktory byl juz x razy , skorzystaj z wyszukiwania postow ! A tak a'propos mobo to Epox 8KH(3)A+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Takie pytanie bylo kilka postow nizej! ALe jak juz kupowac to epoxa 8kha+ lub solteka 75drv4 bo jakos kt333 mi sie nie podoba (poczekam na 333A) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 epox 8kha+ :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 tylko epox 8kha+ wszytsko sie podkreca w biosie i jest w ogle najlepsza i najszybsza z tych z kt266a , bardzo dobry jest tez soltek sl 75drv4 ale w nim sie suatwaia duzo opcji na Dipach wiec jest to wkurzajace i soltek ma vmem tylko do 2,7V a epox do 3,2V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anthony_Meyson Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 jesli skladam athlony xp to 90 % na soltekach drv4. nigdy zadnych problemow a i podkreca sie bardzo przyjemnie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasiu Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 polecam Epox'a 8kha+ a tak btw to wszystko już zostało powiedziane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Sam kupiłem Epox'a 8KHA+ i działa super, kręci XP1700@11x155, dalej nie próbowałem, ale pewnie by poszło bo napięcia nie musiałem zmieniać, a wszystkie testy przechodzi bez problemu (3dMark2001, SiSoftSandra) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Polecam MSI - podkręciłem na niej swojego 1800xp na 2000 xp bez żadnego problemu, temp max - 48, pełna stabilnośc systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Wiadomo. To co nyżej :) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...