Skocz do zawartości
tommek

pomozcie w kupnie monitora

Rekomendowane odpowiedzi

Ja swego czasu zastanawiałem się również nad monitem w tej cenie

Brałem pod uwagę:

1Nec fe771SB - widziałem go, parametry ma słabe, może i ładne koleory, ale słabe odświerzanie, pasmo przenoszenia. On poprostu ma tylko dobry płaski kineskop, ale to nie wszystko, liczą się takrze pozostałe "bebechy":) - jednym słowem nie polecam chcciaż wielu się nim zachwyca...

2. Philips 107b40

3. Samsung 757DFX - wybrałem go, ma najlepsze parametry z tej trójki, ładne kolorki, ostrośc, mała plamka, dobra geometria

Także widzisz jakiego jak dokonałem wyboru. Jak miałbym akse to pomyślałbym nad philipsem107 p40 ale to co dałem za samsa to i tak już było dużo za dużo...

O 107P50 sie nie wypowiadam bo nie widziałem

Mam nadzieje ze nie namąciłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale tego Philipsa p40 juz nie produkuja (on chyba jest na Diamondtronie a z tego co wiem nie produkuja tych kineskopow) poprawcie mnie jesli mozecie ??

uncle co ty z tym DFX'em wyjechales to juz Samsung 757MB za 770 mozna kupic ??????? moze inne propozycje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak ja kupowałem to:

1. w lokalnym sklepie a tam ceny są inne

2. seria MB jest chyba mimo że nowsza mniej udana niestey

to co muwisz o philipsie p40 to chyba prawda bo wspomniany p50 to chyba raczej jego następca no nie, ale jak sie rozejrzysz to może jeszcze p40 znajdziesz

A ja tak z tym 757DFX wyjechałem i jestem zadowolony z niego!

napewno tera nie zamieniłbym go na to co wtedy było w moim zasięgu czyli 771sb albo b40!

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi