tommek Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 hej musze kupic 17 CRT tak do 800 zeta co powiecie na : Philips 107 P50 Brillance NEC FE771 SuperBright macie jakies inne ciekawe propzycje ?? z góry za wszystkie odpowiedzi dziękuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ja swego czasu zastanawiałem się również nad monitem w tej cenie Brałem pod uwagę: 1Nec fe771SB - widziałem go, parametry ma słabe, może i ładne koleory, ale słabe odświerzanie, pasmo przenoszenia. On poprostu ma tylko dobry płaski kineskop, ale to nie wszystko, liczą się takrze pozostałe "bebechy":) - jednym słowem nie polecam chcciaż wielu się nim zachwyca... 2. Philips 107b40 3. Samsung 757DFX - wybrałem go, ma najlepsze parametry z tej trójki, ładne kolorki, ostrośc, mała plamka, dobra geometria Także widzisz jakiego jak dokonałem wyboru. Jak miałbym akse to pomyślałbym nad philipsem107 p40 ale to co dałem za samsa to i tak już było dużo za dużo... O 107P50 sie nie wypowiadam bo nie widziałem Mam nadzieje ze nie namąciłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommek Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 ale tego Philipsa p40 juz nie produkuja (on chyba jest na Diamondtronie a z tego co wiem nie produkuja tych kineskopow) poprawcie mnie jesli mozecie ?? uncle co ty z tym DFX'em wyjechales to juz Samsung 757MB za 770 mozna kupic ??????? moze inne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 ale jak ja kupowałem to: 1. w lokalnym sklepie a tam ceny są inne 2. seria MB jest chyba mimo że nowsza mniej udana niestey to co muwisz o philipsie p40 to chyba prawda bo wspomniany p50 to chyba raczej jego następca no nie, ale jak sie rozejrzysz to może jeszcze p40 znajdziesz A ja tak z tym 757DFX wyjechałem i jestem zadowolony z niego! napewno tera nie zamieniłbym go na to co wtedy było w moim zasięgu czyli 771sb albo b40! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...