mateusz04 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Mam taki problem bo nie dziala mi dioda od pracy dysku i dioda informujaca o wlaczenu komputera (to sa te diody co sie je podlacza do plyty glownej).Najpierw mialem ten problem w nowym komputerze -plyta soltek nForce 2 i athlon 2000(nie dzialaja od nowosci czyli jak zlozylem komputer to odrazu niedzialaly) a teraz jeszcze w starym- plyta VIA (modelu nieznam)i celeron 700. Diody na pewno sa podlaczone dobrze i nie sa spalone - bo sprawdzalem i swiecily. Niewiedzialem gdzie umiescic ten temat ale umiescilem go tu bo tu zajmujecie sie diodami. Z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NerCo Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Jak swieca to to napewno zes je zle podlaczyl do plyty moze zes pomylil + i - ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz04 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 moze dodam tylko ze one dzialaly i potem jak wlaczylem komputer to juz nie dzialaly i niezmienialem nic w podlaczeniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Pewnie sie spalily. Ale niby czemu, tak bez grzebania w komuterze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Dolącze sie do tego tematu... hmm chcial bym sie dowiedziec jakie napiecie maja te diodki od dysku bo bym z wielka checia wymienil je na male ledy.. ;/.. Wiec jezeli ktoś wie to bardzo prosze by napisal.. all co wie na temat tych malutkich swiatelek :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Z tego co wiem to na 3v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...