loopeez Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Mam mandraka 9,2 i za cholere nie moge zainstalowac mojego modemu co to moze byc?? Mam modem wewnetrzny ZOLTRIX Spirit. System go wykrywa ale nie mam pojecia zkad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do niego sterowniki albo cos dzieki czemu zacznie dzialac i uwolnie sie w koncu od windshita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Z winmodemami jest problem pod linuxem jeżeli chodzi o stery. są tylko stery do niektórych a co gorsza część jest płatna- dziwne nie?? Raczej nic sie nie da zrobić ze spiritem. Poszukaj na forum cos o tym było. Ja próbowałem już 3 modemów(aquilla, diablo, spirit) i kupa. Ale są modemy które działaja pod linuxem za około 50 PLN. Poszukaj w sieci jest troche na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopeez Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Dzieki bede szukal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 zoltrixa spirita da rade odpalic pod linuxem, sa stery (winmodems.org czy jakos tak) - poszukaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Jeżeli spirit jest na chipie Connexant Smart HSF to ja kiedys linka dawałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...