BrunetWieczorowaPora Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 calkiem przyjemny filmik :) slodkie : )))) polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 hehehe dobre :) ja tez bym sie wkurzył na jejj miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 to co prawda do ts sie nadaje, ale super :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 o zesz w morde jeza :| jaki syf... ale koles se przechlapal... amoglo byc tak pieknie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 :lol: hehe ale filmik :lol: Ps.Fajna dziewczyna :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 filmik niesamowity a laska calkiem niezla. co z tego skoro typ to tempak i prostak i do tego nie ma wechu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 :D:D he he ale laska fajna 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 bo na rowerku nie jechal biedak :) that's why we ride :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 no... jakby jechał rowerkiem to by miał całe plecy w tym .... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 błehehehe ten typ wyglada jak ten z american pie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Hehehehehe..., dziewczyna bardzo fajna..... i przeslanie tez nie glupie :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 OMFG ale filmik. :lol: :lol: Fajna laska ale chlopak glupi jak but :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 OMFG ale filmik. :lol: :lol: Fajna laska ale chlopak glupi jak but :D Głupi?? Raczej pomyslowy 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 no... jakby jechał rowerkiem to by miał całe plecy w tym .... :wink: ale bądz co bądz, plecami by sie nie wytarł do dziewczyny :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 No w sumie masz racje :wink: Ale i tak cała ta relkama jest świetna :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Multum epitetow : tepak , prostak , glupiec ... ale dlaczego ? nie rozumiem naprawde wytlumaczcie mi ja nie widze w nim nic zlego biedny mial poprostu pecha : ( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Multum epitetow : tepak , prostak , glupiec ... ale dlaczego ? nie rozumiem naprawde wytlumaczcie mi ja nie widze w nim nic zlego biedny mial poprostu pecha : ( Nie masz wiekszych problemow niz zastanawianie sie nad zyciem tego kolesia ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Hehe bardzo smiesnzy i fajny filmik. ALe laska z tej dziewczyny choc widzialem lepsze ;) Pozdrawiam Harry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Multum epitetow : tepak , prostak , glupiec ... ale dlaczego ? nie rozumiem naprawde wytlumaczcie mi ja nie widze w nim nic zlego biedny mial poprostu pecha : ( Nie masz wiekszych problemow niz zastanawianie sie nad zyciem tego kolesia ? :) oczywiscie ze mam ale nie widze w nim nic zlego a pojechano po nim straszliwie i ciekawi mnie dlaczego czy postrzegajac go jako aktora w reklamie czy normalnego czlowieka forumowicze maja taka a taka opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 ja mam taka opinie o tej osobowosci w ktora sie wcielil w reklamie. poza tym, czuc jak w mine sie wchodzi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Panie Brunecie czy nie jest pan kolejnym wcieleniem mitycznego wrecz, na tym forum, kolegi Grahama? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku2 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Buahaha, ale typ ;) Laska fajna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Panie Brunecie czy nie jest pan kolejnym wcieleniem mitycznego wrecz, na tym forum, kolegi Grahama? ;) draak_2002 no wiesz nie zaprzecze ani nie potwierdze wiesz nie chce zeby moderatorzy zaczeli cos podejrzewac zalozmy ze nie jestem panem G tak bedzie najlepiej pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 I wszystko jasne :D Rowniez sle gorace pozdrowienia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 I wszystko jasne :D Rowniez sle gorace pozdrowienia ;) draak_2002 tylko ciiiiiiiiiiiiiiii zachowajmy to miedzy nami wiesz tajemnica milczenia i takie tam .... ciiiiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 brunet a.k.a. graham czy jak ci tam jeszcze nie bylo ... takie filmiki zamieszcza sie do TOPIKU SMIECHU !!!!! jakich komentarzy w tym temacie mozna bylo sie spodziewac poza: "LOL" , "buahaha" , "super film", " ale koles - smieszne " ... takich filmow smiesznych w necie jest od z.a.j.e.b.a.n.i.a => dla kazdego mamy tworzyc nowy temat ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Heheh dobry filmik, kolo może potem jej kompiel zaproponował wspólną :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrunetWieczorowaPora Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 brunet a.k.a. graham czy jak ci tam jeszcze nie bylo ... takie filmiki zamieszcza sie do TOPIKU SMIECHU !!!!! jakich komentarzy w tym temacie mozna bylo sie spodziewac poza: "LOL" , "buahaha" , "super film", " ale koles - smieszne " ... takich filmow smiesznych w necie jest od z.a.j.e.b.a.n.i.a => dla kazdego mamy tworzyc nowy temat ? :? spokojnie wiec filmik ten wydal mi sie wyjatkowy :) dlatego tez stworzylem ten topic mimo tego ze wspomniales ze jest och od za... nie powstaly inne nowe topicki , dlaczego ? gdyz inne filmy nie sa wyjatkowe :) heheh looz poza tym mozna przeniesc to do TS w kazdej chwili :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Kupa mila w dotyku :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 ciekawe jak chcesz przeniesc caly temat do innego tematu szczegolnie ze nie masz do tego uprawnien. inne filmy nie sa wyjatkowe ? mam takich filmikow cala plytke nagrana ... echhh zreszta nie chce mi sie komentowac => dorosnij ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...