spyker (banan) Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 nie moge saisntalowac win98 jak wlaczam setup pokazuje sie czasrny ekren i nic wiecej. dodam ze xp i linuks instauja sie bez problemu czm to moze byc spowodowane?? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 byla taka opcja plik nazywal sie setupcolor czy jakos tak tu masz link http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=23144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 ...setupcolor...LOL, chciales napisac SETUPCOR. Sprobuj tez SETUP /IS (bez scandiska)... A co do systemow o ktorych pisales - to juz inna bajka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 ...setupcolor...LOL, chciales napisac SETUPCOR. Sprobuj tez SETUP /IS (bez scandiska)... A co do systemow o ktorych pisales - to juz inna bajka... Ehh chlopie tylko nie lolkuj :evil: bo podalem mu linka do dokladnej nazwy wie czego sie czypiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 OMG odkad kupilem mojego GFTi4200 nie moglem zainstalowac zwyklego wina (98, 98se, me) no wiec dzisiaj sie wkurzylem bo xp mnie wpienia gdy na starcie zbiera mi 1/3 ramu. Proboje zainstalowac winme a tu znowu to samo - black screen i zwis. Wiec wchodze na tweak z drugiego kompa czytam, a tu TAKIE PROSTE LOL. POL ROKU nie moglem zainstalowac win98 przez taka glupote ;) setupcor.exe dziala normalnie i wlasnie instaluje winMe :D Dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...