combat Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Bez nerwow mihchas ;) Juz kupilem Gfti200 Od Gainwarda, czekam tylko za dostawa i tyle. Zobaczymy co zwojuje na moich sdrkach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Jak ktos powie do mnie Michas :] to od razu mnie rozbraja :] :] :] hihi :]. Powiem Ci tylko tyle, ze dokonales slusznego wyboru. Co jak co, ale w tym przedziale cenowym nie miales innego wyjscia. Pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Combat, jak nie masz kasy, to wbrew poradom wielu tutaj obecnych, nie baw się w żadne używane gf3, tylko kup kartę nową, z gwarancją. Zobacz na podpisy: mało który nie kręci swojej grafy. i mało który nie robi tego na maxa dla kilku 3dmarxów więcej. kupisz jakiś zagotowany szajs i za miesiąc zostaniesz bez niczego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Amd Rulezz tak lepiej ufac benchmarkowi.pl :D 9200 to 9000 z agpx8 a nawet na tym "serwisie" nie pisze ze 9000 ma! truform (ciekawe nie ? :] ) http://benchmark.pl/artykuly/przeglad_proc...adeon_9000.html a tak sie sklada ze mam 9000 i on ma truform, pisze jak byk chocby na pudelku, benchmark.pl... :D wolne zarty, w tym linku pisza ze 9200 - bliski odpowiednik 9000pro a slabsza karta 9000 troszke to naciagane nie sadzisz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Bez nerwow mihchas ;) Juz kupilem Gfti200 Od Gainwarda, czekam tylko za dostawa i tyle. Zobaczymy co zwojuje na moich sdrkach :D to podaj wyniki z 3Dmarka, bo jestem ciekaw o ile zaniża wynik jak się posiada SDramki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Goral ten Gf ma jescze 1,5 roku gwarancji wiec kota w worku niekupuje. Tyle ze na nowej grafy za 300zl niedostane takiej klasy jak ten GF3. Boro najpozniej w czwartek spelnie twoja prosbe:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Bez nerwow mihchas ;) Juz kupilem Gfti200 Od Gainwarda, czekam tylko za dostawa i tyle. Zobaczymy co zwojuje na moich sdrkach :D to podaj wyniki z 3Dmarka, bo jestem ciekaw o ile zaniża wynik jak się posiada SDramki :wink: już ci mówie na moje oko na jesgo procu 2800+ bedzie miał max 7500pkt w marku 2001 na sdrach na ddrach na takim procy miałby 14 000 po lekkim oc grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Wcale SDRAMki tak nie zaniżają. Ja na Duronie 1100, 128MB SDRAM i płycie co w podpisie miałem na GF3 Ti200 (250/550) 5300pkt, więc nieźle. Dzis będę miał nowy sprzęt. Muszę uważać z copper shimem, bo ostatnim razem przy zakładaniu coolera na Durona 1100 copper shim sie przesunął, cooler nie przylegał całkiem do jądra no i procek sie spalił, przez to musze jechać na D700, ale już niedługo. A ten 1100 to bardzo fajny był. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Bez nerwow mihchas ;) Juz kupilem Gfti200 Od Gainwarda, czekam tylko za dostawa i tyle. Zobaczymy co zwojuje na moich sdrkach :D to podaj wyniki z 3Dmarka, bo jestem ciekaw o ile zaniża wynik jak się posiada SDramki :wink: już ci mówie na moje oko na jesgo procu 2800+ bedzie miał max 7500pkt w marku 2001 na sdrach na ddrach na takim procy miałby 14 000 po lekkim oc grafy Stary takiej bzdury dawno nieslyszalem... 48% straty ?! 8O Dziwne ze na swoim Gf2 osiagalem wyniki w czolowce skalujac z procem, przeciwko ddrom. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Goral ten Gf ma jescze 1,5 roku gwarancji wiec kota w worku niekupuje. Tyle ze na nowej grafy za 300zl niedostane takiej klasy jak ten GF3. :) A to insza inszość... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Wcale SDRAMki tak nie zaniżają. Ja na Duronie 1100, 128MB SDRAM i płycie co w podpisie miałem na GF3 Ti200 (250/550) 5300pkt, więc nieźle. Dzis będę miał nowy sprzęt. Muszę uważać z copper shimem, bo ostatnim razem przy zakładaniu coolera na Durona 1100 copper shim sie przesunął, cooler nie przylegał całkiem do jądra no i procek sie spalił, przez to musze jechać na D700, ale już niedługo. A ten 1100 to bardzo fajny był. to ci powiem ze ja na DDRACH i duronie 1200 i gef3 250/500 miałem 7000pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ej no wy nie przesadzacie troche?? ja mam 10.000 pkt w 3dmarku 2001. To chyba malo nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Bez nerwow mihchas ;) Juz kupilem Gfti200 Od Gainwarda, czekam tylko za dostawa i tyle. Zobaczymy co zwojuje na moich sdrkach :D to podaj wyniki z 3Dmarka, bo jestem ciekaw o ile zaniża wynik jak się posiada SDramki :wink: już ci mówie na moje oko na jesgo procu 2800+ bedzie miał max 7500pkt w marku 2001 na sdrach na ddrach na takim procy miałby 14 000 po lekkim oc grafy Stary takiej bzdury dawno nieslyszalem... 48% straty ?! 8O Dziwne ze na swoim Gf2 osiagalem wyniki w czolowce skalujac z procem, przeciwko ddrom. :wink: troche źle napisałem nie krecona grafa SDR 7500pkt no max 8500pkt bo proc na fsb 150 to daje wieksza przepustowosc sdrków DDR 11500pkt krecona grafa SDR 9000pkt DDR 14000 taka bedzie róznica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Stary klade 50zl na jakies konto. I mam w zanadzu 256 DDR 333 specjalnie dla ciebie zrobie te testy, jesli roznica bedzie wieksza niz 15% to dostajesz kase. Jesli nie szykuj zlotowki :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Stary klade 50zl na jakies konto. I mam w zanadzu 256 DDR 333 specjalnie dla ciebie zrobie te testy, jesli roznica bedzie wieksza niz 15% to dostajesz kase. Jesli nie szykuj zlotowki :] po dłuzszym zastanowieniu i dokładnej analizie :wink: doszedłem do wniosku ze na nie kreconej karcie wyniki beda nastepujace 10 000 - SDR-y 12 000 - DDR-y czyli 20% wygrałem :D nie ile marków bedzie to nie powiem bo to zalezy od wielu rzeczy ale róznica bedzie na poziomie 2500pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 no czekam na te testy czekam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 FX 5200 Prolink Ultimate... szybsza od ti 200 ;> przed oc oczywiscie a i nowsza konstrukcja :twisted: a jak nie to ti 200 :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 FX 5200 Prolink Ultimate... szybsza od ti 200 ;> przed oc oczywiscie a i nowsza konstrukcja :twisted: a jak nie to ti 200 :!: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 wszystko zależy od testu ale w nowszych grach na pewno GF3 zostaje z tyłu, szczególnie w DX9. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Ultimate odpada bo to 350zl :) no a dx9 w wykonaniu 5200 to zaden dx9 wiec niema mowy:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 FX 5200 Prolink Ultimate... szybsza od ti 200 ;> przed oc oczywiscie a i nowsza konstrukcja :twisted: a jak nie to ti 200 :!: :lol: :lol: :lol: :lol: No i co wniosłeś ta wypowiedzia i może nie mam racji ? śmieszne... :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ok dzis odebralem swoja ukochana karte ;) Z poczatku sie zawiodlem jak byk, bo na SF 56.65 chyba ok 7k. Mysle sobie kicha jak byk cos tu niegra. Oczywiscie nie obeszlo by sie bez gruntownego OC. Tym sposobem udalo mi sie puscic go na core-250Mhz mem-555Mhz Ale duzego wzrostu wydajnosci to niedalo... Dopiero jak zmienilem te SF na detki 40stki to wynik zaczol sie jakos rozsadnie ksztaltowac:) 8700 To narazie max co wyciagam. Dzis wieczorkiem zrobie porownanie z DDRami. compare macie w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ok dzis odebralem swoja ukochana karte ;) Z poczatku sie zawiodlem jak byk, bo na SF 56.65 chyba ok 7k. Mysle sobie kicha jak byk cos tu niegra. Oczywiscie nie obeszlo by sie bez gruntownego OC. Tym sposobem udalo mi sie puscic go na core-250Mhz mem-555Mhz Ale duzego wzrostu wydajnosci to niedalo... Dopiero jak zmienilem te SF na detki 40stki to wynik zaczol sie jakos rozsadnie ksztaltowac:) 8700 To narazie max co wyciagam. Dzis wieczorkiem zrobie porownanie z DDRami. compare macie w podpisie. czekamy czekamy na DDR'y :D wynik będzie napewno ciekawy i różnica gwarantuje ci wieksza niz 15% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hmm nadal tych testów niema.. coś mi tu niegra.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Te tesy mają być na płytce co obsługuje zarówno SDRAM jak i DDR??? Jeśli tak to chyba nie będzie tych 15%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Jak skonczylem byla juz pozna noc i spac mi sie chcialo. Wiec daje dzis;) : http://service.futuremark.com/compare?2k1=7604867 - DDR @147 FSB, wiec jakis A2400+ to jest. Ale wynik niezachwyca jak mam byc szczery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hmm zaledwie 400/500 pkt., więc nic szczególnego. Jak wynik cię niezachwyca, na moje oko i tak jest dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 9300pkt to ja miałem na Athlonie 2100+ - nie kreconym przy grafie 260/520 a ty przy takim cpu taki wynik , powiniens robic 11k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 I widzisz jakie bzdury znow gadasz... CPU ma tu malo do gadania bo jest krecone mnoznikiem a fsb ok150 to zadna rewelka. Prawdopodobnie na XP2000 gdyby tylko chodzi na fsb 200 bylo by 10k. Zobacze jak zakupie DDRki moze cosik jescze wycisne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Aha czy na gf3 sideband i fastwrite maja byc wlaczone? czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...