Gość Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 buheheh. wierzcie sobie dalej w benchmark.pl :lol: :lol: :lol: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=927...18c60868#927333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krych Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nie dawajcie mu linków do durnego allegro po używany sprzęt. Co to za załatwianie sprzetu. Jeśli karta ta ma ci służyć przez rok, dwa i więcej to nie pakuj kasy w używaną kupkę miedzi i plastiku. Przecież pomyślcie co można dostać na allegro jak się kupuje od nie_wiadomo_kogo. Zresztą jakie chłodzenie mają używane karty? stare i głośne zapewne. Ja wybierałbym coś w stylu Prolink GeForce FX5200 128MB /128-bit/ Ultimate BOX (~330 zł). O co chodzi? Chodzi o DirectX 9.0b !!! To jest przyszłość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nie dawajcie mu linków do durnego allegro po używany sprzęt. Co to za załatwianie sprzetu. Jeśli karta ta ma ci służyć przez rok, dwa i więcej to nie pakuj kasy w używaną kupkę miedzi i plastiku. Przecież pomyślcie co można dostać na allegro jak się kupuje od nie_wiadomo_kogo. Zresztą jakie chłodzenie mają używane karty? stare i głośne zapewne. Ja wybierałbym coś w stylu Prolink GeForce FX5200 128MB /128-bit/ Ultimate BOX (~330 zł). O co chodzi? Chodzi o DirectX 9.0b !!! To jest przyszłość. tia tia ,a jsprzedawalem na allegro i niemailem zlych kart :[ ostatni gefti leadteka byl w idealnym stanie jedynie wentyl byl 80mm zaomontowany cichszy i wydajneijszy, karta krecona i nawet napsianae ze krecoan ,sprzedalem przez allegro kolesiowoi ztego forum !!! :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nie dawajcie mu linków do durnego allegro po używany sprzęt. Co to za załatwianie sprzetu. Jeśli karta ta ma ci służyć przez rok, dwa i więcej to nie pakuj kasy w używaną kupkę miedzi i plastiku. Przecież pomyślcie co można dostać na allegro jak się kupuje od nie_wiadomo_kogo. Zresztą jakie chłodzenie mają używane karty? stare i głośne zapewne. Ja wybierałbym coś w stylu Prolink GeForce FX5200 128MB /128-bit/ Ultimate BOX (~330 zł). O co chodzi? Chodzi o DirectX 9.0b !!! To jest przyszłość. buheheh to jest przyszłość :lol: :lol: :lol: :lol: to pograj sobie w cokolwiek co wykorzystuje dx9 :lol: :lol: ja swojego 4mx sprzedałem na allegro za 165zł. koleś który kupił tą karte jest zadowolony bardzo. z racji tego że nei chciało mi sie ściągać dodatkowego chłodzenia, czyli radiatorów na ramie i lepszego chłodzenia GPU, które i tak miałem za darmo od kumpla ze sklepu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krych Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 to pograj sobie w cokolwiek co wykorzystuje dx9 :lol: :lol:np. bardzo dobry NFS Underground jakbyś niezauważył :lol: i zagadaj tak za rok, to życzę powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 to pograj sobie w cokolwiek co wykorzystuje dx9 :lol: :lol:np. bardzo dobry NFS Underground jakbyś niezauważył :lol: i zagadaj tak za rok, to życzę powodzeniabuheheheh. koleś zaginasz mnie nfsU to raczej dx8.1 :lol: powiedz lepiej jak grasz w farcraja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 no może nie jestem alfą i omegą, a kompa mam takiego na jakiego mnie stać. cóż gorszym sie nie czuje :? w każdym razie fx jest do bani zdania nie zmienie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag1 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a ten dx 9 duzo daje w nowych grach???bo ja wlasnie kupilem gfti4200 za 350 zl:D jak bede go mial to zarzuce wynik moze jakis rekord pobije ale watpie:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a ten dx 9 duzo daje w nowych grach???bo ja wlasnie kupilem gfti4200 za 350 zl:D jak bede go mial to zarzuce wynik moze jakis rekord pobije ale watpie:D1.dx9 to na razie w grach pare bajerków, aczkolwiek bardzo miłych dla oka :D w grze far cry jest już inaczej bo dx9 jest wykorzystywany poważniej.np pojedynek między radkiem 9600 a 4 TI. w grach obsługujących dx8.1 radek dostaje po [gluteus maximus], ale w farcraju 4 Ti jest słabsza. ale 4 Ti to nadal dobra inwestycja[ ja swoją kupiłem w tym tygodniu] trzeba jeszcze będzie długo poczekać zanim dx9 zostanie wprowadzony na stałe do gier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 taaa , kup fx , bedziesz zadowolony :lol: wlasnie sie przesiadlem z fx5600 na ti4200. roznica chocby w colin4 kolosalna. teraz sobie pykam na 1024x768 + aa x4 all detale max i fps jest 30-50. na fx gralem w 800x600 detale max i bez upiekszaczy bylo 30-60 :? a ten dx9 w fxach <5700 to picnawodefotomontaz. teraz za 300zl nie kupisz nowej i dosc szybkiej karty. pulap niezlych kart [z dx9] zaczyna sie od ok.500zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 taaa , kup fx , bedziesz zadowolony :lol: wlasnie sie przesiadlem z fx5600 na ti4200. roznica chocby w colin4 kolosalna. teraz sobie pykam na 1024x768 + aa x4 all detale max i fps jest 30-50. na fx gralem w 800x600 detale max i bez upiekszaczy bylo 30-60 :? a ten dx9 w fxach <5700 to picnawodefotomontaz. teraz za 300zl nie kupisz nowej i dosc szybkiej karty. pulap niezlych kart [z dx9] zaczyna sie od ok.500zl. za 300 nie ale nadal 9550 za mniej niz 500 jest dobrą inwestycją :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 400zł radek 9550 8) podkręcasz spokojnie do zegarów 9600pro EZ, czyli tej słabszej wersji pro, ale lepszej od zwykłego 9600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...