Dr.Stan Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Mam pytanko, czy gdzieś w jakimś sklepie interentowym można dostać płyty Abit z serii KD7 pomijając KD7A na KT400A, który jest prawie wszędzie. Jest sporo płyt z tej serii a żadnej nie moge znaleźć nigdzie. Interesuje mnie np. KD7-E na KT333, a także inne. Jeśli ktoś coś wie to prosze napisać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Allegro? Watpie zebys jeszcze gdzies to dostal - po prostu skonczyly sie zapasy magazynowe, a nikt nie produkuje juz tych plyt. Tak z ciekawosci spytam: po co Ci te plyty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Bo to bardzo fajne płytki a były by raczej jedne z tańszych. No a interesuje mnie tylko i wyłącznie Abit. Na stronce Abita (globalnej) są dwa z serii KD7 jako aktualne. Oba mają SATA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20712239 << tutaj masz KD7-E ale ona nie ma chyba SATA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...