Niemiec Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 szukalem troche na forum, ale tamaty poruszaja albo bardzo tanie aparaty z biedronki :lol: albo bardzo drogie :(. Interesuje mnie cos do powiedzmy 500-600pln z rozdzialka sprzetowa ~3mp i najepiej z zoomem optycznym (ach te mazenia). co mi polecicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Kodak CX4200 2.1MP, zoom tylko cyfrowy 2x. Jego cena spadła juz poniżej 600zł. Aparat nawet dość dobry, zdjecia bardzo dobrej jakości, tylko zoomu optycznego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Chlopie to albo teraz albo nigdy w makro masz w promocji CX 4310 3,2 mpix za 559 zlotych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Chlopie to albo teraz albo nigdy w makro masz w promocji CX 4310 3,2 mpix za 559 zlotychmaly feler- najblizsze makro mam albo w gdansku lub w bialymstoku. w olsztynie ma sie dopiero budowac, choc stowarzyszenie kupcow dalo protest i narazie jakis sad rozpatruje ta sprawe. w tesco mam tego kodaka za 599pln. moze macie jeszcze jakies propozycje. nie interesuja mnie aparaty w stylu 2mp interoplowane do 4 itp. mam zagwostke bo jest tego zatrzesienie na rynku. pojawily sie aparaty typu btc, benq, trust i inne badziewo od mediatecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 dlatego wez cos sprawdzonych firm jak wlasnie ten Kodak, jak masz go za 599 to bierz (CX4310?) ten aparat mozesz brac smialo, w tym przedziale nie znajdziesz wiele atrakcyjnych ofert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 jest to cx4310 czyli ten o ktorym mowisz. jutro jak nie bede sie uczyl to pobiegam po salonah foto i popatrze. na allegro widzialem fajnego panasonica 2MP z obiektywem leici i zoomem opt 2*. w oko wpadl mi tez jakis medion 4mp z zoomem opt3* i cyfr 2,5* - byl troche drozszy bo kosztowal ~800pln, ale nei wiem co to jest w srodku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 ja mam tego jak za 579.90 zł to dobry wybór - opinie mam go też i jestem zadowolony ale polecam tego poniżej Już w sprzedaży PocketCam 4000! 749,90zł (brutto) Zdjęcia do 4.0MegaPixel, obiektyw z autofocus, lampa błyskowa, redukcja efektu "czerwonych oczu", 4x cyfrowy ZOOM, pieczątka daty, manualna korekcja jasności, filmy z dźwiękiem (wbudowany mikrofon), wyjście TV, pamięć wewnętrzna 16MB + slot dla kart CF, w komplecie 4 akumulatory + ładowarka GP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 ja mam tego jak za 579.90 zł to dobry wybór -A jaki jest popularny :) Na pbase.com nie ma żadnej fotki z tego aparacika: http://www.pbase.com/cameras/aiptek Coprawda w/w Kodak CX4310 też nie jest bardzo popularny, ale fotki z niego są całkiem ładne: http://www.pbase.com/cameras/kodak/cx4310 Moim skromnym zdaniem lepszym wyborem zdecydowanie będzie Kodak, co to wogóle za firma Aiptek :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 sm chcialbym wiedziec co to za apitek?? cos takiego jak benqi i trusty?? jest jeszcze za 640pln HP435 i za 595pln hp433, bo olympus c-150 mimo iz kosztuje 615pln nie wchodzi w gre z racji 2MP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 sm chcialbym wiedziec co to za apitek?? cos takiego jak benqi i trusty?? jest jeszcze za 640pln HP435 i za 595pln hp433, bo olympus c-150 mimo iz kosztuje 615pln nie wchodzi w gre z racji 2MP Pisalem juz niejednokrotnie o tym Aipteku, ten model ma nie 3 a 2 mpix (tyle ma sensor) dokladnie tak samo model "4000" ma 3,12 a nie 4.0. Do tego nie ma zoomu optycznego i szereg innych wad po co wracac do tego po raz 50ty? Opinie na stronie psik.pl sa oszolomiaste chyba sami autorzy strony je pisali :wink: np: Tak ja tez jestem posiadaczem tego aparatu.Chciałem podzielić sie swoimi spostrzeżeniami.Na wstepie chciałem podziekowac za profesjonalne podejscie do sptrzedaży wysołkowej przez wasza firme tak trzymać .Przesyłke otrzymałem o czasie i co najwazniejsze solidnie i bezpiecznie zapakowaną.Po rozpakowaniu rzuca sie faktycznie małych gabarytów aparat który idealnie mozna obsłuzyc jedna ręką.Aparat ten jest bardzo poręczny i zawsze mozna miec go przy sobie .Niektórzy uzytkownicy pisza o jego wadach nie oszukujmy sie jest to aparacik o najlepszych parametrach za tą cene.Zawsze tak jest coś za coś.Jedyna uwaga to brak instrukcji obśługi w jezyku polskim ...wiem ze mozna go sciągnąc z waszej stronki ale przynajmniej na początku korzystania z aparatu powinna byc jako mała broszurka pod reką w celu pozania wszystkich istotnych parametrów dla jakości zdjęć.Kończac z cała odpowiedzialnościa moge polecić ten aparacik wszystkim za tak rozsądna cene. :lol: LOL ja placze ze smiechu, po rozpakowaniu aparat się... rzuca, jedyna jego wada to brak instrukcji polskiej a i jednoręki bandyta go obsluzy bo przecież zawsze go mozna miec przy sobie buahaha :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 No właśnie, przecież chodzi nam przede wszystkim o opinie na temat jakości robionych fotek, a nie czy zmieści się do małej kieszonki w spodniach (tej na kondomy)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 a co mi powiecie na temat HP433, bo kosztuje on 599pln czyli tyle samo co ten kodak a wyglada od niego o niebo lepiej, jest mniejszy i duzo lzejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 niemeic ten kodak CX4310 wyglada tak samo jak ten moj na zlocie tylko ze ma wieksza martyce zamiast 2Mp 3,2M fotki z kodaka zagrzebiscie na papierze wychodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 a tu fotki ale uwaga duuuze ok 700k http://republika.pl/anderian/000_0002d.JPG http://republika.pl/anderian/000_0569d.JPG napierwszym bardzo lanei widac kolory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Niezle foty, no i swietny ład na tym pierwszym zdjeciu prawie jak u mnie - tak trzymac!!! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 HP433 jest moim zdaniem gorszy choc tez nie taki zly, ma gorszy obiektyw i slabsza lampe, ponoc przy slabym swietle wychodza nie najlepiej fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 RaF swietna fotka zwlaszcza lad artystyczny na stanowisku pracy :) mam zagwostke bo w gra wchodzi HP433 i kodak 4310, oba w tej samej cenie. Nie wiem jaki jest wyposarzenie w kodaku, ale HPek ma kabel, plyty i to chyba all, a dodatki sa drogie np. kabel do TV kosztuje 150pln. poradzcie cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 kodak ma kabel usb, video i w pip plyt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 kodak ma kabel usb, video i w pip plytTHX chyba wezme tego kodaka mimo iz wyglada powiedzmy jak sprzet z przed generacji czy dwoch, ale polegajac na Was jest lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 jestem juz na 99% zdecydowany na niego. bawilem sie nim dzisiaj i wywarl na mnie dosc pozytywne wrazenie. wada jest brak mozliwosci zasloniecia obiektywu oraz ubogie sterowanie jakoscia fotek (3MP (best) , 1MP (better), 0,5MP (good) a w glupim truscie 3MP (sprzetowe) mozna bylo ustawic z 4 czy 5 rodzajow rozdzielczosci i 3 rodzaje kompresji. niezaprzeczalna zaleta jest kabel do TV jak i akumulatory (brak zasilacza na - ) a najwazniejsza zaleta sa SZKLANE SOCZEWKI. Jak jutro zczyszcze sciane placzu to bede mial nowa zabawke, bloczki poczekaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2by4 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 bardzo sie ciesze, ze znalazlem taki watek bowiem sam stoje wlasnie przed wyborem taniego-funkcjonalnego apartu cyfrowego nic top'wego nie potrzebuje bowiem jestem zwolennikiem lustrzanek kupilem w stanach cannona rebela 2000 i jestem z niego b zadowolony przegladalem allegro: http://www.allegro.pl/showcat.php?id=8942 wybierac jest w czym zastanawialem sie nad >> Olympus Camedia D 390 + karta NOWY okazja kosztuje 529 zł ale z tego co czytam to chyba jest gorszy od tego Kodaka całkowicie się na tym nie znam wiec prosze o rade wiem, ze dobry jest np A60 (ma go kolega) ale jak juz wspomnialem wole lustrzanke a cyfrowke potrzebuje tylko do robienia zdjec do internetu ps a moze cos takiego? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21163985 czy jednak tego kodaka z makro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 wczoraj kupilem tego kodaka. bym wczoraj napisal i dal fotki, ale jednoczenie tez zdobylem ostatni wpis do indeksu :) mi sie podoba i aparacik i fotki: (uwaga rozmiar ~1M) http://lo2.olsztyn.pl/~niemiec/cx4310 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2by4 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no nie wiem :? oznaczenie 06 nic nie mozna przeczytac na zasiłce - zdjecie nieostre zdjecie chyba wiatraka - nic nie widać, za ciemne zdjecie psa - pies fajny tyle, że co z jego lewym okiem? juz chcialem brac tego kanona a teraz nie wiem :( chyba jednak wezme olympusa c-150 (sprowadze go ze stanow kosztuje tam 120$) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 fotki robione po zwarkowaniu :) zaraz zrobie jeszcze kilka :) co do psa to jak spi to ma lekko otwarte oczy a poza tym juz go oczy od flasha bolaly, bo byl glownym obiektem fotografowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 szukalem troche na forum, ale tamaty poruszaja albo bardzo tanie aparaty z biedronki :lol: albo bardzo drogie :(. Interesuje mnie cos do powiedzmy 500-600pln z rozdzialka sprzetowa ~3mp i najepiej z zoomem optycznym (ach te mazenia). co mi polecicie.oj Niemiec myslalem ze masz wiecej oleju w glowie.... za takie pieniadze kupic tylko nędze.... dozbieraj 2 tyle jak juz chcesz cos widziec na tych zdjeciach i kup jakiegos canona - ale to i tak wedlugo mnie badziew -no chyba ze chesz robic tylko zdjecia kompow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 szukalem troche na forum, ale tamaty poruszaja albo bardzo tanie aparaty z biedronki :lol: albo bardzo drogie :(. Interesuje mnie cos do powiedzmy 500-600pln z rozdzialka sprzetowa ~3mp i najepiej z zoomem optycznym (ach te mazenia). co mi polecicie.oj Niemiec myslalem ze masz wiecej oleju w glowie.... za takie pieniadze kupic tylko nędze.... dozbieraj 2 tyle jak juz chcesz cos widziec na tych zdjeciach i kup jakiegos canona - ale to i tak wedlugo mnie badziew -no chyba ze chesz robic tylko zdjecia kompow.... to daj mi jeszcze 600pln i wtedy sobie kupie. narazie ten musi wystarczyc a jak bedzie kasa to sie go zmieni. to co jest takie ciemne to jest to palnik z kuchenki. fotka bez flasha :) dodaje wlasnie kilka fotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 wczoraj kupilem tego kodaka. bym wczoraj napisal i dal fotki, ale jednoczenie tez zdobylem ostatni wpis do indeksu :) mi sie podoba i aparacik i fotki: (uwaga rozmiar ~1M)http://lo2.olsztyn.pl/~niemiec/cx4310 totalny shit...... nic nie widac.... i co z tego ze ma tych ilestam megapixeli jak jakosc do [gluteus maximus].... lepiej bylo dozbierac - kupic skaner z przystawka do slajdow i negatywow i jakas lustrzanke za 300zl i lepiej by bylo - tez tylko kasy bys wydal a jakosc nieporownywalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 szukalem troche na forum, ale tamaty poruszaja albo bardzo tanie aparaty z biedronki :lol: albo bardzo drogie :(. Interesuje mnie cos do powiedzmy 500-600pln z rozdzialka sprzetowa ~3mp i najepiej z zoomem optycznym (ach te mazenia). co mi polecicie.oj Niemiec myslalem ze masz wiecej oleju w glowie.... za takie pieniadze kupic tylko nędze.... dozbieraj 2 tyle jak juz chcesz cos widziec na tych zdjeciach i kup jakiegos canona - ale to i tak wedlugo mnie badziew -no chyba ze chesz robic tylko zdjecia kompow.... to daj mi jeszcze 600pln i wtedy sobie kupie. narazie ten musi wystarczyc a jak bedzie kasa to sie go zmieni. dodaje wlasnie kilka fotek tylko ze go nawet nie sprzedasz za 80% ceny :((( oj trzeba bylo wiecej pomyslec.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 juz powiedzialem, ze w obecnej chwili stac mnie bylo na taki aparat i jestem zadowolony. lustrzanke mam - zenita, ktory ma tyle lat co Ty i jest ok, ale nie wsadze go w kieszen. pochwal sie jaki Ty masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 juz powiedzialem, ze w obecnej chwili stac mnie bylo na taki aparat i jestem zadowolony. lustrzanke mam - zenita, ktory ma tyle lat co Ty i jest ok, ale nie wsadze go w kieszen. pochwal sie jaki Ty masz :) juz niebawem pare fotek wrzuce - ale cyfraka nie bede kupowal - nie mam 4000zl na dobry w miare sprzet dla amatora:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...