ssound Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Pytanie ile wam przechodzi razy? Słyszalem ze niektórym idzie on 2 - 3 razy! U mnie idze on 12 razy, po formacie, nowy system - 10 razy :( Mam dysk IBM 7200rpm wiec o co z tym chodzi :roll: Uzywam oczywiscie Botvis, w autostarcie nie mam nic, powyłaczane zbędne usługi itd :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 poziom forum siegnal jadra ziemi juz...ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 nie mam xp ! A powiedz mi czy liczysz sobie naprzyklad wlosy na glowie ? To rownie interesujace jak ilosc paskow pod xp ! A jak dalej masz problem kup lepszy komputer ! Amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 uzyj hibernacji, u mnie odhibernowanie trwa krocej niz uruchomienie normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Pytanie ile wam przechodzi razy? Słyszalem ze niektórym idzie on 2 - 3 razy! U mnie idze on 12 razy, po formacie, nowy system - 10 razy Mam dysk IBM 7200rpm wiec o co z tym chodzi Uzywam oczywiscie Botvis, w autostarcie nie mam nic, powyłaczane zbędne usługi itd według mnie ten post jest bezsensu 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 kup lepszy komputer ! Amen eCS k7s5a :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 to chyba raczej nie wina ecs... kumpel ma taką płytke + axp 1,7 266ram i dysk 5400 i xp ładuje mu sie w kilka sekund (nie wiem jaki jest prz;icznik na "paski" :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 to chyba raczej nie wina ecs... kumpel ma taką płytke + axp 1,7 266ram i dysk 5400 i xp ładuje mu sie w kilka sekund (nie wiem jaki jest prz;icznik na "paski" :) ) :mrgreen: to zart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 to chyba raczej nie wina ecs... kumpel ma taką płytke + axp 1,7 266ram i dysk 5400 i xp ładuje mu sie w kilka sekund (nie wiem jaki jest prz;icznik na "paski" :) ) :mrgreen: to zart... to wiem... tylko troche mnie wkurza jak ktoć zwala wszystok na ecs... sam uzywałem dosc długo takich płyt bo sam pracuje an kompa i chleb - wiec wybieram tanie rzeczy) i duzo takich sprzedaje i naprawde uwazam ze nie ma z nimi wiekszych problemów niz z innymi (oczywiscie trzeba umiec je skonfigurować...). a to ze nie daja mozliwosc oc... no to co - takie plyty kosztują 230-270 zł. czego mozna oczekiwac za taką kase oprócz standardowego wyposażenia? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Słuchajcie! Trzeba wymyśleć jakiś OC dla paska w Windows. Ja bym go wydłużył, i w tym samym czasie mniej razy by przelatywał. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Czytałem rózne fora na temat długości właczania sie win XP to zaras wyskoczył jakies EXPERT, SUPER ITD i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnoł wykład na temat programów w autostarcie, roznej konfiguracji i <span style="color:red;">[ciach!]</span> po temacie, a te własnie PASKI!! najlepiej to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a przedstawiają bo to sam czas ładowania sie systemu. W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem sie nara!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 fane mash logo - MarK ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Słuchajcie! Trzeba wymyśleć jakiś OC dla paska w Windows. Ja bym go wydłużył, i w tym samym czasie mniej razy by przelatywał. :lol: mozna go ewenutalnie wyłączyc... W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem sie nara!!!!!!!!!!! na kogo? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 fane mash logo - MarK !wiem 8) twoje też jest świetne thx (troche od tematu, ale cóż........... :roll: ) Spawn ForEver :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja jak mialem XP wgrane to przechodzil 2,5 raza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 2 razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Pytanie ile wam przechodzi razy? Słyszalem ze niektórym idzie on 2 - 3 razy! U mnie idze on 12 razy, po formacie, nowy system - 10 razy Mam dysk IBM 7200rpm wiec o co z tym chodzi Uzywam oczywiscie Botvis, w autostarcie nie mam nic, powyłaczane zbędne usługi itd według mnie ten post jest bezsensu 8Oczepiacie się ... :evil: przez takie odpowiedzi, to on wcale sensu nie nabiera. A ja tam nawet nie wiedziałem, że jakieś paski gonią, ale jak co to policzę i dam znać ile razy. Problem jest natomiast taki, że skoro popadł chłopak w taką desperację by liczyć paski ozancza, że strasznie długo się mu uruchamia Windows. Więc mądrale dawajcie jakąs sensowną wypowiedź, jak przyspieszyć uruchamianie komputera, a nie piszcie, że post jest bez sensu. Mój pierwszy typ, to może logowanie do sieci (o ile masz kartę sieciową, albo lan na płycie) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ja postawie na lana jak jest nie podlaczony do sieci to przy starcie system bedzie sie probowal laczyc z nieistniejaca siecia i to przedluza znacznie jego uruchomienie :roll: :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Lan, dźwiek z tego ECSa mam wyłaczonego w biosie. Sieciówke mam osobną i to nie jej wina była. To była wina CD romu a dokladniej jego podłaczenia. Dałem go teraz razem z hdd i pasek idzie 3 razy!! Wiedziałem ze cos mam nie tak!! Dzieki dARIO za naprowadzenie mnie z tą sieciówką. System włacza sie teraz piorunem 8) A co do libero: nie mam xp ! A powiedz mi czy liczysz sobie naprzyklad wlosy na glowie ? To rownie interesujace jak ilosc paskow pod xp ! A jak dalej masz problem kup lepszy komputer ! Amen To pytanie było do uzytkowników XP jak nie masz go to <span style="color:red;">[ciach!]</span>j i nie czytaj takich tematów. Kompa mysle nie mam ostatniego i właczał sie za długo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 O cd-rom na tej samej tasmie swietny pomsl ! Buhaha Nie pisz takich slow bo to nie ladnie ! Kultury ! A komputer masz swietny wszczegulnosci mobo ! Ale to takie myslenie kupie super proca kiepskie mobo i masz ukryta moc ! Zycze powodzenie i sukcesow ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Chodzi mi lepiej na tasmie od hdd i wali mi to czy tak jest fachowo czy nie. Z płytą nie mam najmniejszych problemów kupiłem taką bo na taką miałem kase!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 gdyby nie był kolorowy nie byłoby tego problemu ;) :) :) :) :) a tak serio gdy miałem ten PEŁEN błędów windows to pasek "chodził" mi 2-3 razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...