Skocz do zawartości
ssound

Jak sie włacza win XP to idzie taki pasek... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie ile wam przechodzi razy?

Słyszalem ze niektórym idzie on 2 - 3 razy!

U mnie idze on 12 razy, po formacie, nowy system - 10 razy :( Mam dysk IBM 7200rpm wiec o co z tym chodzi :roll:

Uzywam oczywiscie Botvis, w autostarcie nie mam nic, powyłaczane zbędne usługi itd

:evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie idze on 12 razy, po formacie, nowy system - 10 razy  Mam dysk IBM 7200rpm wiec o co z tym chodzi

Uzywam oczywiscie Botvis, w autostarcie nie mam nic, powyłaczane zbędne usługi itd 

według mnie ten post jest bezsensu 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba raczej nie wina ecs... kumpel ma taką płytke + axp 1,7 266ram i dysk 5400 i xp ładuje mu sie w kilka sekund (nie wiem jaki jest prz;icznik na "paski" :) )

:mrgreen: to zart...

to wiem... tylko troche mnie wkurza jak ktoć zwala wszystok na ecs...

sam uzywałem dosc długo takich płyt bo sam pracuje an kompa i chleb - wiec wybieram tanie rzeczy) i duzo takich sprzedaje i naprawde uwazam ze nie ma z nimi wiekszych problemów niz z innymi (oczywiscie trzeba umiec je skonfigurować...). a to ze nie daja mozliwosc oc... no to co - takie plyty kosztują 230-270 zł.

czego mozna oczekiwac za taką kase oprócz standardowego wyposażenia? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem rózne fora na temat długości właczania sie win XP to zaras wyskoczył jakies EXPERT, SUPER ITD i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnoł wykład na temat programów w autostarcie, roznej konfiguracji i <span style="color:red;">[ciach!]</span> po temacie, a te własnie PASKI!! najlepiej to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a przedstawiają bo to sam czas ładowania sie systemu.

W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem sie nara!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie! Trzeba wymyśleć jakiś OC dla paska w Windows. Ja bym go wydłużył, i w tym samym czasie mniej razy by przelatywał.  :lol:

mozna go ewenutalnie wyłączyc...

W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem sie nara!!!!!!!!!!!

na kogo? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie idze on 12 razy, po formacie, nowy system - 10 razy  Mam dysk IBM 7200rpm wiec o co z tym chodzi  

według mnie ten post jest bezsensu 8O
czepiacie się ... :evil: przez takie odpowiedzi, to on wcale sensu nie nabiera. A ja tam nawet nie wiedziałem, że jakieś paski gonią, ale jak co to policzę i dam znać ile razy. Problem jest natomiast taki, że skoro popadł chłopak w taką desperację by liczyć paski ozancza, że strasznie długo się mu uruchamia Windows. Więc mądrale dawajcie jakąs sensowną wypowiedź, jak przyspieszyć uruchamianie komputera, a nie piszcie, że post jest bez sensu. Mój pierwszy typ, to może logowanie do sieci (o ile masz kartę sieciową, albo lan na płycie) :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lan, dźwiek z tego ECSa mam wyłaczonego w biosie. Sieciówke mam osobną i to nie jej wina była. To była wina CD romu a dokladniej jego podłaczenia. Dałem go teraz razem z hdd i pasek idzie 3 razy!!

Wiedziałem ze cos mam nie tak!! Dzieki dARIO za naprowadzenie mnie z tą sieciówką. System włacza sie teraz piorunem 8)

A co do libero:

nie mam xp !  

A powiedz mi czy liczysz sobie naprzyklad wlosy na glowie ?  

To rownie interesujace  jak ilosc paskow pod xp !  

A jak dalej masz problem kup lepszy komputer ! Amen

To pytanie było do uzytkowników XP jak nie masz go to <span style="color:red;">[ciach!]</span>j i nie czytaj takich tematów. Kompa mysle nie mam ostatniego i właczał sie za długo!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O cd-rom na tej samej tasmie swietny pomsl ! Buhaha

Nie pisz takich slow bo to nie ladnie ! Kultury !

A komputer masz swietny wszczegulnosci mobo !

Ale to takie myslenie kupie super proca kiepskie mobo i masz ukryta moc !

Zycze powodzenie i sukcesow !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi