Skocz do zawartości
lukasz1

Pentium 2.4(800) HT czy sie oplaca??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Do niedawna mialem kompa na AMD z tania plyta MSI na VIA i wszystko dzialalo mi ok!(poza kilkoma malymi zawiechami).teraz mam kompa na Intelu z tania plyta ASUSA i wszystko tez dziala ok!(tyle ,ze nie ma zawiech):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich!  

Do niedawna mialem kompa na AMD z tania plyta MSI na VIA i wszystko dzialalo mi ok!(poza kilkoma malymi zawiechami).teraz mam kompa na Intelu z tania plyta ASUSA i wszystko tez dziala ok!(tyle ,ze nie ma zawiech):)

czyli intel drogi ale i intel dobry :)

ja mam taka teorie od dosc dlugiego czasu... kolega mial 3 athlony począwszy od 1700 a zakonczywszy na bartonie 2,5 ... 3 razy procek sie popsuł... no i 2 razy plyta glowna.. wszystko bylo bardzo dobre ( dobrych firm ) a u mnie na intelu rowniez dobre podzespoly nie popsuły sie ani razu...

nie wiem moze to jest jakis przypadek albo cos... ale moim zdaniem intel rulez...

PS. nawet raz intel bez coolera ( zle zalozony i nie dodtykal rdzenia ) mi poszedl pomimo 80 stopni przy pracy w systemie procek sie nie spalil :) a u kolegi jak zle zalozyl cooler na athlonie po 4 sekundach pracy "poszedl sie jebac"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi