krzysio Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 dlaczego ta karta zachowuje się tak dziwnie tzn. jak zgrywam przy pomocy dołączonego do niej programu - Winfast PVR to zamiast nagrywać przez określony czas on (np.3h) to nagrywa od 10do40min max :? w programie oczywiście zaznaczyłem opcje żeby spokojnie zrzucał film maksymalnie trwający 4godziny :| A czy wam się dobrze zrzuca filmy z VHS tym programem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 w programie oczywiście zaznaczyłem opcje żeby spokojnie zrzucał film maksymalnie trwający 4godziny :|Nie rozumiem dokladnie co chciales tutaj powiedziec, ale czy nie konczy ci sie miejsce na dysku, na ktorym nagrywany jest przechwyt AV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 w programie oczywiście zaznaczyłem opcje żeby spokojnie zrzucał film maksymalnie trwający 4godziny :| Nie rozumiem dokladnie co chciales tutaj powiedziec, ale czy nie konczy ci sie miejsce na dysku, na ktorym nagrywany jest przechwyt AV? W tym [ciach!]ianym syfie (winfast pvr), oprócz ustawienia czasu nagrywania w harmonogramie, trzeba jeszcze ustawic maxymalna dlugosc zgrywanego materialu... taki ot syff... A co do problemu ze zgrywaniem, to ja na moim expercie nie mam zadnych problemow (program ten sam), wali na dysk tyle, ile mu sie ustawi. Nie instalowalem zadnych uaktualnien, sprobuj sciagnac nowsza wersje pvr, moze pomoze... Pzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...