cOyOte Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ma ktos moze napisy do filmow: "chasing amy" i "final stab" (1CD) albo wie z kad sciagnac, bo szukam, szukam i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ten pierwszy juz mam, jeszcze ten final stab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A ma ktos napisy do The Sum Of All Fears Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Poszukaj na www.napisy.tvm.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 "]Poszukaj na www.napisy.tvm.pl Bylem tam juz nie maja i szukalem na innych stronkach tez nie maja , chyba za nowy film :) , to bede musial sam sobire przetlumaczyc , ale to za duzo czasu trwa a mi sie nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 "]Poszukaj na www.napisy.tvm.pl Bylem tam juz nie maja i szukalem na innych stronkach tez nie maja , chyba za nowy film :) , to bede musial sam sobire przetlumaczyc , ale to za duzo czasu trwa a mi sie nie chce sprubuj na tej stronce http://pato.pik-net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...