MortMW Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Witam!! Kumpel ostatnio pożyczył mi aparat cyfrowy Media Techa, którym też można kręcić krótkie filmiki... Jest problem, bo u mnie te filmiki spokojnie można przeglądać, podczas kiedy u niego nic nie ma... No może oprócz jakiegoś komunikatu o błędzie i MOTION JEPG. Czy ktoś się może z tym spotkał? W czym może tkwić problem? Pozdrawiam, M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Brak kodeka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MortMW Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Szukałem w google, ale bez rezultatów. Kolega używa SLD (taki pack kodeków), tak samo zresztą jak ja. Z tym, że u mnie działa, a u niego nie. Mógłbyś mi pomóc? Byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...