ocano Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 (edytowane) as Edytowane 27 Lutego 2010 przez ocano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Mam stara drukarke HP 720 na LPT1. Drukarka działała sprawie az do momentu zainstalowania drugiej drukarki HP 3650 na USB. Mam zainstaowany system operacyjny Windows 98. Komputer widzi obie drukarki. Jest mozlowosc wydrukowania z notoanika przy uzyciu dwóch drukarek. Po zaistalowaniu Ms-office jest problem z drukarkami. Pokazuje mi sie komunikat ( WINWORD - zamknij system i skontaktuj sie ze sprzedawca). Nie wiem co mam robic. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Mariusz Musiał ocano@o2.pl tel.kom +48506905471 GG 2587490 winą obarczyć możesz sterownik drukarki HP - najprawdopodobniej po zainstalowaniu WinXP problem zniknie - a resztę znajdziesz korzystając z wyszukiwarki (było o tym na forum), lub przeglądając fora tematyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Usuń sterownik od 3650 i zainstaluj zamiast polskiego jego angielską wersje. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=463...79&highlight=hp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...