Skocz do zawartości
asmodeusz

duron 950-płyta k7s5a

Rekomendowane odpowiedzi

mam durona950 i płyte k7s5a podkręcić klocka moge tylko na 1050. ustawiając w biosie FSb na 110/110 gdy wezme na 112/112 to już system nie odpala stego co wiem to niejest to dobry wynik podnieś klocka o 100Mhz :evil: wiem jak odblokować mnożnik ale co to mi da?? obecnie mam 9.5x czy jak go odblokuje to będe go mógł zmieniać w biosie.

chciałbym z 950 zrobić 1200Mhz czy to jet możliwe,moze komuś sie udało prosze o porady,lub co kolwiek???????????[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam durona950 i płyte k7s5a podkręcić klocka moge tylko na 1050. ustawiając w biosie FSb na 110/110  gdy wezme na 112/112 to już system nie odpala stego co wiem to niejest to dobry wynik podnieś klocka o 100Mhz :evil: wiem jak odblokować mnożnik ale co to mi da?? obecnie mam 9.5x czy jak go odblokuje to będe go mógł zmieniać w biosie.

chciałbym z 950 zrobić 1200Mhz czy to jet możliwe,moze komuś sie udało prosze o porady,lub co kolwiek???????????[/b]

Odblokowanie mnożnika nic Ci nie da. Na tej płycie możesz go zmienic tylko pinmodem Mam tą płytke i Athlona 1700 0303 DLT3C ustawionego na 15*138. W biosie mozesz sie tylko fsb "bawić" ale może być Ci jeszcze potrzebny vmod, bo regulacji napięcia tez nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi