Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 sciagnelem sobie 3d marka 2k3 i pelen radosci odpalilem go. patrze na ekran i szachownica. na poczatku myslalem, ze to wina przekrecenia karty, ale chodzila z tymi ustawieniami bez problemu, wiec podejzenie padlo na zmniejszenie jakosci w sterach. ustawilem jakosc na najwyzsza zegary zmniejszylem o 10mhz i znow test i znow to samo. no nic wysle sobie. odpalam marka 2k1 i to samo, colin 2 te. juz mnie slak trafia. ustawilem zegary na nominalne i jazda. efekty te same, w colinie 3 juz w menu sa takie dodatki. powiedzcie co sie urodzilo i czy kartajest do odratowania, bo nie chce mi sie czekac kilku tygodni az ja wyserwisuja, bo nie mam aktualnie innej na stanie. to tak wyglada sobie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 gratuluje niemiec z twoim szczesciem to dostaniesz tym razem 5700 wiec nie masz sie co przejmować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 nie chce zadnego efiksa, jak cos to bede bral radka 9600pro czy ktos wie czemu tak sie stanelo?? pamieci sialy czy co?? czy ktos z olsztyna ma moze pozyczyc jakas grafe na czas serwisu, bo moje TNT jest teraz w szczecinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 miałem coś takiego z radkiem jak namieszałem sterami. W 3dmarku te autka w pierwszym teście wyglądały jak na tym screenie. Pomógł tylko format 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 u mnie tak jest w obu markach, colinie 2 i 3. w innych grach nie sprawdzalem, ze nie mam nic innego na HDD (sprawdze w becie farcry, bo sie wlasnie sciagnela). gdybym namieszal sterami, yo bym nie mogl grac. doslownie tuz przed puszczeniem marka i z 20 minut przed tym screenem gralem w colina ze 3 rajdy i nie bylo takich gratisow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 u mnie tak wygląda jak odblokowałem potoki w radeonie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 zeby bylo smieszniej to teraz odpalilem i wszystko gra :/ a rano (czyt 11) dalej byl syf. chyba zapuszcze cos co mi wygrzeje karte i wtedy zobacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Przykro mi że jeszcze żyje ten Fx5600!!! Może by było coś innego i lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Czyżby się przegrzewała? Zapuść 3DMarka 2k3 z opcją Loop. Niech pochodzi tak z 30-40min. On ją rozgrzeje. Wtedy będziesz wiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 oj nie miec nie miec ja ci propunuje polać ja woda i poodrywać wystajace elementy po utować dac orginalna paste i wysłać :P wtefy wyszło moze tera ztez wyjdzie :D jak raz taki cyrk zrobiła iedyś zrobi 2 raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 nei wiem co Adam brales, ale zmien dealera :D co do karty to zapuscilem teraz 30 minutowego loopa w 2k1 z wylaczonym bocznym wentylem i zadnych dodatkow nie stwierdzilem. coraz dziwniejsze jest to dlamnie. poki co calosc dziala, ale zobaczymy jak dlugo. brat mi dzisiaj mowil, ze jak gral w Red Dragona (taka smieszna gra przez WWW) to w pewnym momencie monitor sie wylaczyl i wyskoczylo no signal input - to jest tez ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Spróbuj poruszyć kartą jak będą wyskakiwały krzaki - miałem takie akcje z radkiem i były to jego pierwsze oznaki zbliżającej się śmierci :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Moze sprobuj podstawowego sposobu informatyka - jak nie dziala, to trzeba wyjac, wlozyc raz jeszcze i wtedy powinno dzialac :idea: ;-) Moze po prostu karta nie styka dobrze w slocie AGP :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 wysuniecie karty jest praktycznie nei mozliwe, bo jest zatrzask przy agp i dodatkowo jest docilsana przez ramie od zalmana przykrecone ne 3 sruby, ale i tak juz wczesniej sprawdzalem czy sie nei wysunela. mam nadzieje, ze dlugo sie nie bedzie meczyc i szybko padnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 wysuniecie karty jest praktycznie nei mozliwe, bo jest zatrzask przy agp i dodatkowo jest docilsana przez ramie od zalmana przykrecone ne 3 sruby, ale i tak juz wczesniej sprawdzalem czy sie nei wysunela. mam nadzieje, ze dlugo sie nie bedzie meczyc i szybko padnie :) Nie sprawdzaj czy sie nie wysunela ale wyjmij ja. Przeczysc styki spirytusem a AGP przedmuchaj powietrzem sprezonym (jezeni niemasz to normalnie dmuchnij na nie) i dopiero wsadz karte spowrotem. Karta moze siedziec normalnie ale styki sie uwala czyms albo gdzies kurz sie dostanie i juz masz cos takiego. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0ses Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Moze sprobuj podstawowego sposobu informatyka - jak nie dziala, to trzeba wyjac, wlozyc raz jeszcze i wtedy powinno dzialac :idea: ;-)...podstawowy sposob informatyka to zamknac i otworzyc okna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyu Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Mialem ten sam problem na moim fx 5600 a bylo to zpowodowane za duze podkrecenie procka na karcie juz powyzej 335(standard 325) po kilku minutach gry chwilowa zwieszka i pojawial sie obraz wlasnie taki jak na screenie zmniejszylem taktowanie na 335 restart systemu(bardzo wazne inaczej nie bedzie chodzic poprawnie) i smiga a testow robilem mnostwo wiec jestem pewien ze masz ten sam problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneReK Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Niemiec zycze ci jakiejs lepszej karty. P.S Ja mialem identyczne efekty jak zarzucilem pamieci na 700MHz, ale od razu zresetowalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 karta musi najpierw zdechnac a skubanstwo jest zywotne. teraz jest ustawiona na 365/665 i chodi bez problemow. jak bede sie nudzil dzisiaj to zapodam takie zegary jak wtedy (375/685) i oblookam efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Zrób v-moda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 chyba puszcze loopa w 3d marku ale najpierw zdejme radiator :) to ze msi po zalaniu i lutowaniu, ze spalonym mofsetem przyjeli i zalatwili pozytywnie to nie znaczy, ze z tym shitem to przejdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Gdzie zdawałeś kartę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Gdzie zdawałeś kartę?taki lokalny sklepik w olsztynie (www.slc.com.pl) a ci ja dalej gdzies wyslali. fakt, ze karta wrocila od dystrybutora, bo przyczepil sie o srebrna paste na rdzeniu, ale po wymianie na biala wszystko poszlo jak z platka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 chyba puszcze loopa w 3d marku ale najpierw zdejme radiator :) to ze msi po zalaniu i lutowaniu, ze spalonym mofsetem przyjeli i zalatwili pozytywnie to nie znaczy, ze z tym shitem to przejdzie 8O Ja chcę mieć kartę serwisowaną właśnie tam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 oj nie chesz. mnie teraz tam zalatwiaja, szybko, milo i fachowo i nie robia wiekszych problemow jak sprzet, ktory mi proponuje mi sie nie podoba. jest to spowodowane taka burza, ktora im tam zrobilem za 2-3 lata temu, ze obilo sie o szefa sklepu, serwisu i sprzedazy. do tej pory mnie pamietaja :twisted: zwykly user musi sie tam nastac, nachodzic i nasluchac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 oj nie chesz. mnie teraz tam zalatwiaja, szybko, milo i fachowo i nie robia wiekszych problemow jak sprzet, ktory mi proponuje mi sie nie podoba. jest to spowodowane taka burza, ktora im tam zrobilem za 2-3 lata temu, ze obilo sie o szefa sklepu, serwisu i sprzedazy. do tej pory mnie pamietaja :twisted: zwykly user musi sie tam nastac, nachodzic i nasluchac. Nachodzić, nasłuchać...Naczekać - wyobrażasz sobie, że mój sąsiad musiał mieć "znajomości" żeby jego sprzęt szybciej oddali z reklamacji? Dobra - wracając do tematu, możesz im zapodać screena i fotkę tego, co dzieje się na monitorze :wink: Jeszcze jedno pytanie: jak wychodzisz do windy dalej są krzaki? Może jakieś "pozostałości" :?: A jeżeli faktycznie chcesz dobić kartę - wystarczy zwarcie na wejściu na chłodzenie(+ & - zworką taką jak do biosu :twisted: )-karta przestaje być chłodzona ale powinna działać.Nie ma wtedy ch..ja we wsi żeby Ci nie wymienili.(za ew. pożar nie odpowiadam :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 teraz chodzi wsio OK, zero zwisow, artefaktow niczego, poprostu karta dziala tak jakby nic sie nie stalo . efekty takie jak na fotce wyzej we wszystkich appz 3D, w 2D zero problemow. po wyjsciu do pulpitu zero sladow wczesniejszych dodatkow. powalcze jeszcze z ta karta, ale troche poznej, bo jeszcze maja ten shit w cenniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...